2012-02-01, 17:19
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25
Cytat:
Napisane przez Sarunieczka
Tak czytam i widzę że na forum jest jedna osoba która pozjadała wszystkie rozumy 
|
Zgadzam się. Nieprzyjemnie czyta się takie zarozumiałe posty. Niektóre mniej śmiałe użytkowniczki mogą bać się cokolwiek dodać do tematu, bo ich sposób myślenia zostanie skrytykowany. Och i ach, jestem najmądrzejsza. Gratulacje, ale wcale nie zazdroszczę.
Cytat:
Napisane przez Sarunieczka
Powiem szczerze-a co mnie to obchodzi?  jestem konsultantką,i będę robić promocje jakie będę chciała-Avon na tym nie traci,jak ktoś,to tylko ja,bo mniej zarobię.Akurat to nie jest moje główne źródło utrzymania-jak i pewnie większość z Was,więc świat się nie zawali jak nie zdobędę milionów,a ucieszę czasem jakąś promocją klientki.)
ja w drogeriach czasem dostaję próbki perfum,kremów,najczęściej jak kupię coś od 50 zł wzwyż 
|
Również się zgadzam. Ja w sumie od k16 jestem tylko swoją własną klientką i to coraz bardziej wybredną Nie doradzam oczywiście porzucenia Avonu, bo mi strasznie brakuje zamówień, klientek, paczek, całej tej otoczki... Ale pocieszam się, że jeszcze przyjdzie czas na paczki Próbki też w drogeriach i nie tylko dostaję, czasem trzeba zwyczajnie poprosić, to zwykle działa
|
|
|