Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - cz. 25
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-01, 17:19   #4803
malyszkicownik
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Tak czytam i widzę że na forum jest jedna osoba która pozjadała wszystkie rozumy
Zgadzam się. Nieprzyjemnie czyta się takie zarozumiałe posty. Niektóre mniej śmiałe użytkowniczki mogą bać się cokolwiek dodać do tematu, bo ich sposób myślenia zostanie skrytykowany. Och i ach, jestem najmądrzejsza. Gratulacje, ale wcale nie zazdroszczę.

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Powiem szczerze-a co mnie to obchodzi? jestem konsultantką,i będę robić promocje jakie będę chciała-Avon na tym nie traci,jak ktoś,to tylko ja,bo mniej zarobię.Akurat to nie jest moje główne źródło utrzymania-jak i pewnie większość z Was,więc świat się nie zawali jak nie zdobędę milionów,a ucieszę czasem jakąś promocją klientki.)

ja w drogeriach czasem dostaję próbki perfum,kremów,najczęściej jak kupię coś od 50 zł wzwyż
Również się zgadzam. Ja w sumie od k16 jestem tylko swoją własną klientką i to coraz bardziej wybredną Nie doradzam oczywiście porzucenia Avonu, bo mi strasznie brakuje zamówień, klientek, paczek, całej tej otoczki... Ale pocieszam się, że jeszcze przyjdzie czas na paczki Próbki też w drogeriach i nie tylko dostaję, czasem trzeba zwyczajnie poprosić, to zwykle działa
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora