Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Emu cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-01, 20:38   #78
Akasha88
BAN stały

Dot.: Wszystko o Emu cz. 3

kudliczek gdyby moje Naloo nie miały pasków też bym myślała że mam dwa lewe buty, bo one czasami się tak układają i tak wyglądają
Jednak wierzę że możesz mieć dwa lewe buty, najlepiej schaffe złapać chyba na FB i napisać im opinię na sklepie wtedy dosyć szybko odpisują.

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Napisane przez littleblackwitch Pokaż wiadomość
a ja jestem skołowana
najlepiej to mi leżą bez wkładek
jak włożę wkładki od stingerów 39 to jest jeszcze tak w miarę ale paluchy widać.
w nowej, nieubitej wkładce 38 jest mi ciasno...
co robić??
ryzykować wystającymi paluchami w nadziei , że się rozejdą?? futerko i tak będzie w tym miejscu ubite a co gorsza wytarte... z drugiej strony - pozbyłybyście się takich butów za taką kasę jaką za nie dałam?? toż to grzech
doradźcie
p.s. ostatnie zdjęcie to porównawcze z moimi stingerami - alby są o wiele węższe i delikatniejsze - chyba, że to przez różnicę rozmiaru...
Dla mnie wyglądają na dobry rozmiar bo nie widzę żeby ci palec wyłaził i go było widać Ja bym dała zwykłą nie owczą wkładkę i pochodziła z tydzień i później włożyła normalną wkładkę. Nie wiem czy wytrze ci się futerko w palcach, bo ja mam Emu swój rozmiar i nawet w nich mi się futerko po ugniatało, więc to chyba nie zależy od tego jak but opina stopę.

Wszystkie Alby tak odstają od kostki/łydki ??
Czy ty masz po prostu chudą nóżkę ??

Edytowane przez Akasha88
Czas edycji: 2012-02-02 o 10:46
Akasha88 jest offline Zgłoś do moderatora