Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Duuużo do zrzucenia/ Odchudzam się i zmieniam siebie i swoje życie zapraszam do wątku
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-02, 07:45   #4
basia33gol
Raczkowanie

Dot.: Duuużo do zrzucenia/ Odchudzam się i zmieniam siebie i swoje życie zapraszam do

Hej. Ja mam do zrzucenia 15kg. Ważę obecnie 75 i marzy mi się osiągnięcie 60kg. Przez ostatni miesiąc zrzuciałm już 5kg. Napewno ważna jest tu silna wola. Nie stosuję żadnych supelementów, chociaż kupilam wczoraj asystor slim, jednak jeszcze nie wzięłam, zastanawiam sie nad tym ciągle Piję dużo czerwonej herbaty, ograniczyłam slodycze, ale nie zreyzgnowałam zupełnie, ponieważ uważam, że lepiej zjeść kawaleczek batonika gdy najdzie mnie na to ochota, niż wstrzymywać się a potem "wybuchnąć" i zjeść takich batoników kilka. Staram się też zdrowo odżywiać. Jem częściej, ale mniejsze porcje. A gdy mam chęć coś przekąsić miedzy posiłkami jest to owoc, zazwyczaj pomarańcza. Jesli bedziecie chciały to mam fajnie, szybkie, tanie i smaczne dietetyczne przepisy, które wypróbowałam na sobie. Mogę się nimi podzielić
Trzymajmy sie razem, bo wtedy jest naprawdę dużo łatwiej
Damy radę ;-)
basia33gol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując