Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiarygodni sprzedawcy z Allegro (lista w pierwszym poście)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-02, 10:59   #1336
Diorisha
Zakorzenienie

Dot.: Wiarygodni sprzedawcy z Allegro

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
to samo pomyslalam... qrcze, niby babka ma mnostwo pozytywnych komentarzy, zero negatywow i tylko jednego neutrala (za bluzke), to jednak cena mi nie pasuje. brak real foto (bo zdjecie jeno spodu to smiech na sali, tym bardziej, ze wydaje mi sie, ze nie dotyczy nawet perfum Chance, one chyba maja biale spody?), duza ilosc posiadanych sztuk, cena dosc odbiegajaca od tej realnej, wg mnie - czyli gdzies okolo 250 zl, do tego przesylka gratis, wiec zupelnie tanio wychodzi. ale mozesz poprosic o real fotki, zobaczymy, co dostaniesz.
wg mnie, albo perfumy spadly z Tira, albo podrobki, jakos trudno mi uwierzyc w oryginalne zdobyte legalna droga.
tak ze podsumowujac - Diorisho, ja bym dla siebie stamtad nie brala tych Szanelek, wg mnie za duze ryzyko, ale jesli nie boisz sie ewentualnej zabawy ze zwrotami, mozesz sprobowac dokonac zakupu^^.
Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Ja też nie wierzę, że te Chanelki są oryginalne , ale jak pisze siarka, nie zaszkodzi poprosić o fotki
Dzięki dziewczynyOdpuściła m sobie te Chanelki-za duże ryzyko.
Poprosiłam o fotki flakonu-dostałam fotki zafoliowanego pudełka-a na podstawie pudełka to wiadomo...
Ale fotkę pudełka otrzymałam zgoła odmienną od tej w aukcji.Spód jest biały jak pisze siarka i ma kod 8604.
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując