Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VIII + przeogromna dawka plotek!!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-02, 11:31   #650
Pilar1899
keep calm and contour on

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VIII + przeogromna dawka plotek!!

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
[/COLOR]Malinka ma sporo na głowie zdaje się. Pisałam do niej jakiś czas temu i byłą chora a potem wiadomo sesje itp. Pisała, że całkiem nieźle jej idzie ale coś jej się pokrywają zjazdy... No i nie siada do komputera bo wciąga mocno. Z tż więcej spędza czasu chyba. Ale z grubsza wszystko w miarę ok.

Pilar jutro pokaże pomalowane bo na gołych nic nie widac. Białe końcówki mam nierówne więc cięzko się je piłuje na cacy. Ale starałam się
A to czekamy na nią
co do piłowania, to rozumiem, ja też mam białe nierówne i dziwnie to wygląda

Cytat:
Napisane przez queencarrot Pokaż wiadomość
Ale to jest nienormalne, że nie czuję żadnego pociągu do dzieci. Ani tyci tyci. Niektórzy nie chcą miec dzieci, ale nie mają dzieciowstrętu do tego stopnia, jak ja mam.
wiesz, jeśli czujesz że nie będziesz dobrą matką to radzę ci nie próbować, bo bycie dzieckiem, które czuje,że jest nie chciane,nie kochane itd nie jest zbyt fajne, możesz mu zrobić krzywdę.. I wcale nie jesteś takim wyjątkiem, znam wiele osób (w tym ja) które mają dzieciowstręt i nawet nie myślą o dzieciach, tylko o tym się tak nie mówi,bo to kłóci się z polskimi stereotypami,że dzieci muszą być bo inaczej znacyz,że nie możesz mieć, a jak nie możesz to wstyd itd..

Cytat:
Napisane przez lolli_pop Pokaż wiadomość
A nie mówiłam, że nie zdam? Pierwszy w życiu egzamin uwalony.
Zawsze musi być ten pierwszy raz, poprawisz

[QUOTE=Śniegowa;32007029]Głupio by wyglądał jeden szafirkowy a reszta porcelankowe- zwłaszcza, że ten jeden to fakerek. Jakoś nie wyobrażam sobie tym szwopodobnych plastrów ściągać i zmywaczem traktować....[COLOR="Silver"]
/QUOTE]
z tego co pamiętam to tego fakera ne było widać spod opatrunku, nie?

Cytat:
Napisane przez Śniegowa Pokaż wiadomość

Kochane moje... Czy któraś wz Was jest w stanie porównać Eveline 8 w1 (jak oni to policzyli,że akurat 8???) z Nail Rescue?
Rimmel zdecydowanie gorzej ratuje paznokcie, ja na Eveline 8 zapuściłam bardzo Maluje się na obu dobrze, oba utrzymują trwałość, w tej kwestii nie widzę dużej różnicy. Natomiast w roli odżywki zdecydowanie Eveline, Rimmel tylko trochę utwardza, jakbyś chciała szczegółową recenzję, to u mnie na blogu jest wpis

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
dziewuszki orientujecie sie gdzie teraz mozna zlapac podklad zelowy rimmel na promocji? potrzebuje, na gwalt
w drogerii aster niby na rimmel -20 ale nie wiem czy ten podklad obejmuje. orientuje sie ktoras? nie chce placic regularnej ceny 30zl, bo ma tylko 18 ml
jakby była promocja to też bym się skusiła, ale z drugiej strony jak go na łapie rozsmarowałam w sklepie to jakiś średni mi się wydawał..

A, wczoraj mi umknęły dwie rzecz, teraz mi się przypomniało

Ruda, bardzo Ci pasują kwadraty, nawet nie takie ostre jak Ewalucja tylko takie delikatniejsze jak miała Orchid wcześniej

Anula, ten piesek o którym pisałaś, mam nadzieję,że go uratują..mi przypomniał taką straszną historię, ze dwa lata temu wracałam do domu i na ulicy obok mnie na chodniku leżał kotek a obok stała dziewczyna i tak strasznie płakała, chłopak ją pocieszał , jak przechodziłam to prawie sama isę tam popłakałam z nimi , to jest takie przykre

Oh, screw beautiful. I'm brilliant.
If you want to appease me, compliment my brain.
Pilar1899 jest offline Zgłoś do moderatora