Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczeń, luty no i marzec... Czas przywitać się z bobasem! III-IV 2012 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-02, 13:42   #4688
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken
Dot.: Styczeń, luty no i marzec... Czas przywitać się z bobasem! III-IV 2012 cz.7

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Ja tylko jak czytam Twoje wypowiedzi na temat zzo to mam wrazenie ze Ty na maksa odradzasz a w sumie codziennie te zabiegi wykonujesz
Do zzo sa rowniez wskazania o czym nie piszesz, ja Ciebie rozumiem na zasadzie nie bo nie i tyle.
Mnie to nie przekonuje po prostu.
Co ze wszytskimi dziewczynami, ktore maja planowana lub beda mialy spontaniczna cesarke? Maja sie juz na zapas martwic i bac tego jak ognia?
To tak samo troche jakbym ja tutaj sobie usiadla i opisala teraz strasznie makabryczny porod ze szczegolami dziewczynom, ktore zaraz zaczna rodzic.
Napewno wiele z nas tutaj dostanie zzo bo nie bedzie moglo zniesc bolu albo po prostu ze wzgledu na cc, wiec chyba lepiej napisac cos bardziej optymistycznego?
Tym bardziej ze chyba zzo nie moze byc czystym zlem?
Nie ma czym straszyć bo kiedy jedzie się na cesarkę to nawet się nie myśli o powikłaniach. Musimy wzajemnie nastawiać się pozytywnie a nie dołować. A właściwie wydaje mi się że powikłania mogą być po każdym rodzaju znieczulenia. Nie można straszyć dziewczyn które już przepowiedzianą cesarkę i dlatego ja np. nie opowiedziałam na forum swojego pierwszego porodu

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora