Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Diadem na 100dniówkę ??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-12-04, 21:51   #2
agata_slomka
Wtajemniczenie

Dot.: Diadem na 100dniówkę ??

myślałyśmy z kumpelami o tym żeby każda założyła tiarę ale raczej nie:P
zależy jak będziesz się w tym czuła i jak bęzie się komponowało z calościa... wg. mnie tak dla jaj można założyć... ale to wtedy trzeba zrobić akcję, żeby przynajmniej dziewczyny w klasie tez ubrały
co do rękawiczek, to żeczywiście, fajny bajer, ale zdaje mi się, ze nie spełni wojej roli...
1. nie wyobrażam sobie, zeby podczas tańczenia poloneza mój facet trzymał moją rękę przez rękawiczkę... może to dlatego, że ja lubię bezpośredni kontakt....
2. nie wiem jak 100dniówki wyglądają w twojej szkole, ale u mnie po części oficjalnej, polonazach i szopkach odstawienych przez każdą klasę zaczyna sie normalna impreza... czyli robi się gorąco.. dosłownie... tylko się w nich spocisz:P [dodatkowo z nerwów:P] a jak je zdejmiesz, to możesz gdiześ zawieruszuć...
takie jest moja zdanie ale zrobisz jak zechcesz

my z kumpelami wymyśliłyśmy, że wszystkie będziemy miały czerwone podwiązki i oczywiści uwiecznimy je [i nasze uda] na milionach zdjęć i nagraniu [każda klasa będzie miała osobne nagranie]
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe.

S. Mrożek
agata_slomka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując