Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziwne rzeczy,które lubicie robić?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-02, 13:50   #433
lara
Rozeznanie

Dot.: Dziwne rzeczy,które lubicie robić?

Cytat:
Napisane przez whiskey Pokaż wiadomość
to ja teraz

- jak jadę samochodem dodaję cyfry z rejestracji innych samochodow do siebie
- często w myślach rozdzielam słowo lub ciąg słów w literki po 2, 3, 4 w jednym rzędzie zawsze tak żeby całe zdanie miało po tyle samo liter w rzędzie
podam przykład np: mama lubi ciastko
mam
alu
bic
ias
tko

- nie potrafię się skupić kiedy ktoś obgryza paznokcie i doprowadza mnie to do szału

- nie jem żółtka tylko samo białko z jajka

- rozmawiam sama ze sobą albo z wyimaginowaną osobą

- lubię oglądać kosmetyki jakie ktoś ma w łazience
Aaaaa nie wierzę!!! myślałam że tylko ja tak mam z tym że ja dzielę na zdanie/słowo na pół, starając się, żeby każda litera miała odpowiednik w drugiej części. Czyli słowo "studia" jest idealne, bo "stu" świetnie odpowiada szerokością sylabie "dia"; "stopień" jest spoko, bo rozdzielam na ładne "sto" i "ień", a "p" zostaje w środku natomiast przy takim "semestr" muszę już pokombinować i wtedy "s" i "e" nie tworzą problemu, a "tr" jest odpowiednikiem dla "m". Heh ciekawe czy komuś się chciało czytać te rozważania ;D

Z kosmetykami i jajkiem też mam podobnie. A poza tym uwielbiam porządkowanie, niekoniecznie na zasadzie "wyszoruję podłogi i wypiorę dywany" ale właśnie układanie biżuterii/ubrań kolorami, książek wydawnictwami itp. Mam wrażenie że życie staje się prostsze, kiedy wokół taki (nawet pozorny) porządek :P
lara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując