2012-02-02, 15:13
|
|
Rozeznanie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Luty: Chanel, Bourjois, Benefit ... Moleskine.
NIEAKTUALNE
Rozmawiamy w wątku, w którym zaczęła się rozmowa, Wysyłka tylko poleconym. Nie wysyłam jako pierwsza. Marzą mi się: MAC Russian Red lub Illusion D'ombre Chanel w kolorze 82 lub 83, ew 85, paletki Sleek. Nie interesują mnie: ciuchy, dodatki, Avon, Oriflame, kosmetyki drogeryjne.

-- Chanel rouge coco shine - kolor monte carlo, tester, użyty max 4 razy, pędzelkiem (postrama się wrzucić fotę, ale ubytak własciwie niewidoczny).
-- Benefit Hel Glossiness A list Lip Gloss - kolor 'Didn't hear it from me', zużycie ok 20%.
-- róż Bourjois - kolor lune d'or (35), użyty maksymalnie 5 razy, udało mi się przez przyadek zmienić kolor włosów podczas farbowania (Sublime Mousse .... pff.) i zupełnie mi już nie pasuje, a kolor piękny.
-- kultowy notatnik Moleskine - twarda oprawka, kieszonkowy, papier w linie, acid-free. Uwaga! wyecięte pierwsze 6 kartek (około), był używany, ale teraz wygląda jak prawie nowy. Wiem, że brzmi to dość dziwnie, ale był to prezent od teraz już ex-przyjaciela i po prostu chcę się go pozbyć, a szkoda mi go wyrzucić.
Edytowane przez figg
Czas edycji: 2012-03-09 o 16:38
|
|
|