Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VIII + przeogromna dawka plotek!!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-02, 17:37   #684
queencarrot
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VIII + przeogromna dawka plotek!!

Cytat:
Napisane przez BabaZMiasta Pokaż wiadomość
jak tak Was czytam, to myśle, ze to ja jestem dziwna uwielbiam dzieci (wyjątkiem jest dwójka kuzyna mogłabym je rozszarpać gołymi rękami)
Przez 6 lat pracowałam z nimi jako wolontariuszka. Teoretycznie do chwili obecnej, ale to już bardziej na papierku. I chcę mieć 3 Ale wszystko musi odbyć się po Bożemu
A najgorsze są dzieci w wieku późna podstawówka/początek gimnazjum brrrr
Ja jak byłam młodsza, to jeszcze dzieci tolerowałam - ba, nawet takie małe paskudztwa na rękach nosiłam, zeby się nie darły.
Teraz jakoś mnie tak... brrrr.

Poza tym, mam naprawdę dziwne podejście "bo dzieci to problemy, a poza tym to to kosztuje".

Cytat:
Napisane przez My_blue Pokaż wiadomość
Ruda - nie potrafie za bardzo Ci pomóc, w wieku 17 lat o dzieciach się nie myśli, nawet jak się ma instynkt maicerzyński. A nie ma się tżta...
Ale powiem Ci, że odczuwam podobnie jak Ty - chociaż troche pomieszanie - raz mam ochote rzucić o ścianę, takie małe wrzeszczące dziecko w sklepie, a raz mam ochote sie nim zaopiekować, przytuluć, ucałować. Na szczęscie w moim otoczeniu dzieci nie ma.
Ale za to, gdzieś w wieku 14 - 15 lat miałam bardzo silny instynkt macierzyński dziwne, nie ? Dziwne. Może kiedyś opowiem więcej

Ruda, zachwyciły mnie Twoje atramenciaki z Blue Addicted Marzę o nim. Cały tydzień nosiłam nudziaki i dzisiaj zmyłam i zastanawiam się czy dalej iść w nude czy w granatowy - atramentowy.

Czy nie byłoby dla Ciebie problemem, czy mogłabym Cię prosić, (Ciebie, chyba z racji tego, że mieszkasz najbliżej ) o kupienie w Naturze klilku lakierów, albo chociaż Blue Addicted, których u mnie nie ma ? A marzą mi się Tylko nie wiem ile kosztowałaby przesyłka ?

Ruda - rób wątek o włosach, bo właśnie miałam pisać do Ciebie, albo Ewaluacji, albo ogólnie, jak zadbać o włosy, bo wołają o pomstę do nieba.

SPAMUJECIE JAKIEŚ 10 RAZY SZYBCIEJ NIŻ W POPRZEDNIM WĄTKU !
RUDA, PATRZĘ NA CIEBIE.
Po kolei, Ruda, po kolei.
To tak.
Jeśli chodzi o dzieci, to nadal mam nadzieję, ze mi się poukłada we łbie wystarczająco, żeby kiedyś spłodzić nieszczęście i wychować

Ja aktualnie mam nude na paznokciach, bo mi przy olejowaniu kłaków poodłaził lakier.
Jak uważasz, co wolisz

Nie ma problemu, mogę zakupić Nie wiem, ile może kosztować przesyłka, koło piątki? Zależy od ilości lakierów, dwa lakiery to około własnie pięciu złotych, tak myślę.

A Ewalucja robiła już o włosach post, o tutaj.
Ja zrobię, ale może jutro, bo dzisiaj jeszcze idę tańczyć. Samba, bejbe!

No nie patrz tak na mnie, eeeej

Cytat:
Napisane przez My_blue Pokaż wiadomość
Alutka, Błękitku, Słoneczko - uwielbiam jak tam do mnie mówicie
Mój Ty Robaczku

Ja nie chcę wychodzić, tam jest ziiiiimno!
Ale samba czeka na mnie.

Le coeur a ses raisons...
Que la raison ne connaît pas.

Edytowane przez queencarrot
Czas edycji: 2012-02-02 o 17:43
queencarrot jest offline Zgłoś do moderatora