Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pretty Little Liars - wszystko na temat serialu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-02, 17:47   #4702
Nescaa
Zakorzenienie

Dot.: Pretty Little Liars - wszystko na temat serialu

Cytat:
Napisane przez Katarynka92 Pokaż wiadomość
Wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć Znalazłam forum Skins, myślałam, że wszystko będzie razem. Bo przecież np. Cassie też miała bardzo "swój" styl. Nawet chłopacy fajnie wyglądali.

O właśnie, w PLL faceci też się fajnie ubierają. Nie przyglądam się jakoś specjalnie, ale np. Caleb chyba ostatnio miał świetne buty. Jak była ta scena w kawiarni. Ale nie zdziwię się, jak znów mi się coś pomieszało. Coś na pewno było.

Effy- bohaterka z serialu Skins. Stawiam go na pierwszym miejscu razem z DH i Frends. Chociaż oglądałam 4 sezony i kawałek 5. Nie wciągnęła mnie szczególnie ta generacja. Mam wrażenie, że dosyć bezbarwna jest.
Dziewczyna ma rewelacyjny styl. Określiłabym jako Grunge/Rock.

Póki jest się młodym, trzeba szaleć z ciuchami. Emma ma też świetne wyczucie stylu. Klasyczny, ale wyróżnia się. Nie jest mdły. Wręcz bardzo ciekawy.

Niestety tego typu wątki ("moda z PLL", "Styl Effy") szybko umierają. Szkoda.
Jest jeszcze jeden ciekawy wątek, coś o stylu kobieco-rockowym.
Zobaczymy.
No, ale teraz do listy zakupów doszedł granatowy cień matowy, zielony i granatowy- sypkie (wszystkie z My Secret) i z Sensique szary. Pewnie jeszcze jakiś srebrny sypki również z MS. Masakra. Miałam przestać kupować! Zawsze coś się znajdzie;/
Śledziłam ten wątek rockowy ale przestałam jakoś nudny się zrobił.
Ja się naprodukowałam na wątku o modzie w PLL bo poznajdowałam różne fajne rzeczy w stylu Arii ale jakoś przeszło bez odzewu
Szkoda bo mnie w tym serialu w sumie moda bardziej interesuje niż sam wątek
A styl Effy był świetny! Szkoda, że nie ma już więcej sezonów z nią
A co do szalenia z ciuchami to się zgadzam dlatego wciąż poszukuję swojego stylu i ubieram się dość różnorodnie, na ustatkowanie się w tej kwestii jeszcze przyjdzie pora

http://nescaa.tumblr.com/

Edytowane przez Nescaa
Czas edycji: 2012-02-02 o 17:51
Nescaa jest offline Zgłoś do moderatora