2012-02-02, 20:03
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zapraszam do wspólnego odchudzania pt. "Będę szczupła" :-) cz. II
Cytat:
Napisane przez Lisiczka1990
Niestety wczoraj nie mogłam sobie pozwolić na fitness. Mam w planach dziś sobie poćwiczyć w domku. Jutro 19.00 redukcja celluitu  Już się nie mogę doczekać  Uwielbiam te zajęcia, nie dość, że pracuje nad swoim ciałem, to jeszcze mam z tego rozrywkę po prostu 2 w 1  Jutro zamierzam przygotować sobie rybkę. Widziałam u mnie, w sklepie osiedlowym, filet w gotowej już panierce, tak sobie myślę czy się na nią nie skusić   Ale zobaczymy 
|
To super, że czerpiesz tyle radości z tych ćwiczeń Zanim się obejrzysz, będziesz się cieszyła z wymarzonej wagi Tak trzymać 
Co do rybki... ja akurat zawsze wybieram rybkę bez panierki i robię wg własnego uznania, np. pieczoną w piekarniku Choć czasem skuszę się na paluszki rybne, które są w panierce. Wiesz... spróbować zawsze można 
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------
Cytat:
Napisane przez zuzia13m
pije drugie piwo, zjadłam paluszki a teraz jem prażynki, a wszystko przez to, że stresuję się przed jutrzejszą rozmową w sprawie pracy...
|
Troszkę można Cię usprawiedliwić 
Mocno trzymam za Ciebie kciuki na tej rozmowie 
A można spytać, co to za praca?
Będzie dobrze , a dzisiejsze jedzonko, ładnie jutro spalisz 
---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------
Cytat:
Widzisz ty jesz jak się stresujesz ja z kolei nic nie zjem jak mam stresową sytuację. Każdy inaczej radzi sobie ze stresem, nic nie poradzimy.
|
Dokładnie - ja niestety zawsze reagowałam objadaniem się z nerwów, ale udało mi się to zwalczyć w 80 % 
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------
Cytat:
Napisane przez zuzia13m
Bardzo mi zależy na tej pracy, od tego zależy czy zaczniemy budowę na wiosnę czy nie 
|
To teraz będę trzymała te kciuki ze dwojoną siłą!!! 
Musi się udać 
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------
Cytat:
Wiesz masz równe szanse z innymi osobami, trzeba być dobrej myśli, a wtedy na pewno wszystko się pomyślnie ułoży. Rozpoczęcie na wiosnę budowy, jest dla ciebie wystarczającą motywacją by zrobić jutro piorunujące wrażenie na rozmówcy.  Nie myśl, że jesteś jedną z 300, a jedynie tą jedną z 7 osób, które zostaną zatrudnione  
|
Zuziu - zapamiętaj to, co napisała Lisiczka To jest rewelacyjna motywacja dla Ciebie
168 cm; 29 lat
|
|
|