Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapraszam do wspólnego odchudzania pt. "Będę szczupła" :-) cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-02, 20:03   #448
ange85
Raczkowanie

Dot.: Zapraszam do wspólnego odchudzania pt. "Będę szczupła" :-) cz. II

Cytat:
Napisane przez Lisiczka1990 Pokaż wiadomość
Niestety wczoraj nie mogłam sobie pozwolić na fitness. Mam w planach dziś sobie poćwiczyć w domku. Jutro 19.00 redukcja celluitu Już się nie mogę doczekać Uwielbiam te zajęcia, nie dość, że pracuje nad swoim ciałem, to jeszcze mam z tego rozrywkę po prostu 2 w 1 Jutro zamierzam przygotować sobie rybkę. Widziałam u mnie, w sklepie osiedlowym, filet w gotowej już panierce, tak sobie myślę czy się na nią nie skusić Ale zobaczymy
To super, że czerpiesz tyle radości z tych ćwiczeń Zanim się obejrzysz, będziesz się cieszyła z wymarzonej wagi Tak trzymać

Co do rybki... ja akurat zawsze wybieram rybkę bez panierki i robię wg własnego uznania, np. pieczoną w piekarniku Choć czasem skuszę się na paluszki rybne, które są w panierce. Wiesz... spróbować zawsze można

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Napisane przez zuzia13m Pokaż wiadomość
pije drugie piwo, zjadłam paluszki a teraz jem prażynki, a wszystko przez to, że stresuję się przed jutrzejszą rozmową w sprawie pracy...
Troszkę można Cię usprawiedliwić
Mocno trzymam za Ciebie kciuki na tej rozmowie
A można spytać, co to za praca?

Będzie dobrze , a dzisiejsze jedzonko, ładnie jutro spalisz

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Widzisz ty jesz jak się stresujesz ja z kolei nic nie zjem jak mam stresową sytuację. Każdy inaczej radzi sobie ze stresem, nic nie poradzimy.
Dokładnie - ja niestety zawsze reagowałam objadaniem się z nerwów, ale udało mi się to zwalczyć w 80 %

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Napisane przez zuzia13m Pokaż wiadomość
Bardzo mi zależy na tej pracy, od tego zależy czy zaczniemy budowę na wiosnę czy nie
To teraz będę trzymała te kciuki ze dwojoną siłą!!!
Musi się udać

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Wiesz masz równe szanse z innymi osobami, trzeba być dobrej myśli, a wtedy na pewno wszystko się pomyślnie ułoży. Rozpoczęcie na wiosnę budowy, jest dla ciebie wystarczającą motywacją by zrobić jutro piorunujące wrażenie na rozmówcy. Nie myśl, że jesteś jedną z 300, a jedynie tą jedną z 7 osób, które zostaną zatrudnione
Zuziu - zapamiętaj to, co napisała Lisiczka To jest rewelacyjna motywacja dla Ciebie
168 cm; 29 lat
ange85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując