Jak na moje, to faktycznie było kilka scen, nad którymi faktycznie można się zastanowić.
1) wspomniana scena w szkole. Ale mieliby aż tyle odwagi, żeby uprawiać seks w szkole? Dziwne.
2) Nie pamiętam tego dokładnie, ale był motyw, gdzie oni leżeli u Ezry w łóżku.
3) Baleron dosyć jasno spojrzał na to łóżko i zapytał, czy to u niego się spotykali. Wiadomo, co sobie pomyślał.
Jednak sądzę, że nie było tego. Zobaczcie jak było pokazane, jak Hannah pojechała z Calebem pod namiot. Wątpliwości nie ma. Później chyba nawet coś mówiła o tym.
Maya i Emily też inaczej przedstawione. Raczej można się domyślać, ale tak jak w przypadku Arii i Ezry- nie ma 100% pewności.
Ja nie mam nerwów do chodzenia po ciucholandach. Jedną jedyną rzecz udało mi się znaleźć, którą szukałam. A też- dałam 25 zł. Kupiłam, bo potrzebowałam na gwałt- a to była zwykła spódniczka w kratę.
Tak to nie chodziłam. Ale będę miała trochę czasu (i chęci przede wszystkim), to się wybiorę.
W ogóle zgłupiałam. Znów mi się zmienia styl. Na szczęście cały czas jestem przy ciemnych barwach. Ale już co innego mi się podoba. Żal. I właśnie,
Nescaa, jest temat o stylu Effy? Kiedyś właśnie jej ciuchy mi się strasznie podobały. Ale no kurcze... nie ta figura (jednak pracuję już nad tym

)