Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pretty Little Liars - wszystko na temat serialu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-02, 21:08   #4710
ekscentryczna
Zakorzenienie

Dot.: Pretty Little Liars - wszystko na temat serialu

Cytat:
Napisane przez Katarynka92 Pokaż wiadomość
Jak na moje, to faktycznie było kilka scen, nad którymi faktycznie można się zastanowić.

1) wspomniana scena w szkole. Ale mieliby aż tyle odwagi, żeby uprawiać seks w szkole? Dziwne.
2) Nie pamiętam tego dokładnie, ale był motyw, gdzie oni leżeli u Ezry w łóżku
.
3) Baleron dosyć jasno spojrzał na to łóżko i zapytał, czy to u niego się spotykali. Wiadomo, co sobie pomyślał.

Jednak sądzę, że nie było tego. Zobaczcie jak było pokazane, jak Hannah pojechała z Calebem pod namiot. Wątpliwości nie ma. Później chyba nawet coś mówiła o tym.
Maya i Emily też inaczej przedstawione. Raczej można się domyślać, ale tak jak w przypadku Arii i Ezry- nie ma 100% pewności.

Ja nie mam nerwów do chodzenia po ciucholandach. Jedną jedyną rzecz udało mi się znaleźć, którą szukałam. A też- dałam 25 zł. Kupiłam, bo potrzebowałam na gwałt- a to była zwykła spódniczka w kratę.
Tak to nie chodziłam. Ale będę miała trochę czasu (i chęci przede wszystkim), to się wybiorę.
W ogóle zgłupiałam. Znów mi się zmienia styl. Na szczęście cały czas jestem przy ciemnych barwach. Ale już co innego mi się podoba. Żal. I właśnie, Nescaa, jest temat o stylu Effy? Kiedyś właśnie jej ciuchy mi się strasznie podobały. Ale no kurcze... nie ta figura (jednak pracuję już nad tym)
Z tego co ja załapałam to za każdym razem te sceny właśnie to była wyobraźnia / sen Arii i moim zdaniem między nimi jeszcze do niczego takiego nie doszło

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Napisane przez soleiasta Pokaż wiadomość
ja do toreb nie mam jakoś szczęścia, zawsze ktoś mi podpierniczy, albo z ręki wyrwie;(
Kumpela ostatnio kupiła świetną coś na styl mizensy.

Prawdę mówiąc w sh zawsze znajdziesz coś niepowtarzalnego i co najważniejsze taniego, bo jak widzę sweterek za 120 zł to mi coś się dzieje, przecież 2 razy upiorę i szmata. A po przecenie 9,95 ten sam sweterek.
Jak im się opłaca za 9,95 sprzedawać to czego początkowo wołają 120 zł?
no to na mnie czekaja te torebki czasem sie zdarzy , że przyjde nawet po otwarciu z 3-4 h i one nadal są !! Jak ludzie takich cudeniek nie biorrą tak samo z bluzami z addidasa czy nike Może po prostu ten lumpek do którego ja zagladam nie jest oblegany tak przez osoby w moim wieku tylko starsze

Szkoda mi dać za sweterek 120 zł . Za taka kwote w sh bym miała ich z 6 jak nie wiecej . Jedynie mi ciężko w sh znaleźć spodnie

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Jestem właśnie po odcinku i szkoda, że wróciła Kate. Strasznie denerwuje mnie ta dziewczyna Ciekawa jestem, kto rozesłał to zdjęcie...Wątek Emily i Mayi, masakra Mam nadzieję, że się rozstaną. Maya zachowywała się jak nawiedzona Szkoda mi było Hanny. Ciekawe, po co A. broń...
no zgadnij kto A!! (tak mi się wydaje)

ekscentryczna jest offline Zgłoś do moderatora