Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne postanowienia, grupa wsparcia- część II- rok 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-03, 00:03   #281
GirlOfDeath
Zakorzenienie

Dot.: Noworoczne postanowienia, grupa wsparcia- część II- rok 2012

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
Kacha moi w tym roku mają 30 (perłową) też muszę podumać

może romantyczna kolacja jakaś ?? zaaranżowana tylko dla nich?

p.s. co do Madzi ja tylko jestem w szoku że po a) babka zamiast zadzwonić na pogotowie czy coś od razu poszła ukryć zwłoki b) ta obdukcja? sama się pobiła c) nie powiedziała nic mężowi mnie by wyrzuty sumienia pożarły

szkoda dzidzi ale czytałam statystyki, że często wypadają dlatego ja się boję mieć dziecko

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ----------

jeszcze wracając do tematu kupowania ciuchów w ramach motywacji, kupiłam sobie sukienkę z asosa "M" a wiecie jak tam czasami z rozmiarem ciężko, czasem te M jak XS robią. No i przyszła, aż ryczałam taka była masakryczna (znaczy na mnie tak wyglądała) przymierzam ostatnio i jak skombinuję jakieś fajne dodatki to jest już spoko niedługo będzie wypas
Dla mnie to było dziwne jak niedawno usłyszałam, że matka powiedziała, że przed porwaniem coś strasznego się stało, ale ona nie może powiedzieć co. Od tamtej pory coś mi śmierdziała ta sprawa. No ale nie myślałam, że tak to się zakończy... Mogła chociaż zadzwonić na pogotowie. Toć jeżeli naprawdę to był nieszczęśliwy wypadek to nawet do więzienia nie poszłaby. A nie, że dziecko leży ponad tydzień pod drzewem potraktowane gorzej niż pies...
Gratuluję wejścia w tą sukienkę.

Lecę spać. Dobranoc.
GirlOfDeath jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując