Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oczyszczanie cery u kosmetyczki - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-12-05, 11:15   #521
asienka22
Raczkowanie

oczyszczanie twarzy u kosmetyczki zalety i wady

hej dziewczyny mam do wss pytanie,postaram sie szybko wyjasnic o co mi chodzi otoz od 9 lat mecze sie ze strasznym tradzikiem stosowalam doslownie wszystko bywaly dni gorsze i dni lepsze ale nadal jest tragicznie mialam peelingi,laserym,mikroder mabrazje a do tego pobyt w leczniczych wodach i masa ale to masa lekow az do srodkow antykoncypcyjnych przy ktoprych tradzik ustal (diane 35)niestety nie trwala moja radosc zbyt dlugo gdyz nie moge brax tych srodkow ze wzgledow zdrowotnych i trtadzik wrocil ale chyba jeszcze gorszy jestem 4 lata po odstawieniu diany i jest tragiczne moja twarz,plecy dekold ramiona pokryte sa wielkimi prycholami ale to co mam na twarzy to jest tragediawyskakuja mi tzw wulkany i nic nie pomaga mam mase przebarwien plam bo wygniesc trzeba jak widac ze cos ci sie na twarzy leje fuj,prosze powiedzcie mi albo jakas doswiadczona kosmetyczka czy wskazane jest mi oczyszczanie skory u kosmetyczki?czy to mi nie pogorszy stanu cery?mama mase zaskornikow ale slyszalam ze czasami takie oczyszczanie pogarsza stan skory juz nie wiem co mam robic nie wychodze na pole jestemn zalamana 9 lat walki z tym juz nawet 6 dermatolog z rzedu mi nie pom\aga powiedzial ze jedynie zostal mi tzw reacutan ale jak czytalam os kutkach ubocznych podziekowalam co mam robic dodam ze mam strasznie tlista i wrazliwa skore kremy masci szkodza mi zamiast leczycpomozce zalamana
asienka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując