Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pytania o kurs kat C, bardzo proszę o odpowiedzi:-)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-03, 15:17   #8
DJ Guciek
Zadomowienie

Dot.: Pytania o kurs kat C, bardzo proszę o odpowiedzi:-)

Z tymi naczepami to zależy - nie wszyscy przecież mają tylko firanki czy plandeki, przy których trzeba się pomęczyć z plandeką. Chłodnie są fajne, zazwyczaj rozładunek widłakiem nie robi kierowca, tylko magazynier z firmy Silosy są OK, beczki - ale trzeba uważać jak się z tym jeździ Patelnie, wanny, łódki czy jak to tam sobie ludzie nazywają - też fajna sprawa, no chyba, że nieogrzewane i zimą towar przymarza i trzeba polatać z łopatą Albo zestawy przestrzenne - najczęściej do styropianu lub kartonów. Kartony bardzo łatwo rozładować, sama sobie kiedyś rozładowałam taki zestaw i bardzo się nie namęczyłam
No i podpinanie/odpinanie naczepy to wcale nie takie trudne, skomplikowane i ciężkie.. Naczepy bądź przyczepy, zależy kto z czym jeździ.

Osobiście mam już za sobą papranie z prawkiem, w przyszłym tygodniu kończę kwalifikację, odbieram potem plastik i siadam na jakiś skład, najprawdopodobniej wozić pyry na chipsy Portfel takie uprawnienia niszczą, jak się robi samemu to 8 000 zł jak nic, przy dość niskich cenach kursów i zdawaniu egzaminów "o raz"
kat. C+E - 19.01.2012

DJ Guciek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując