Zadomowienie
|
Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
Cytat:
Napisane przez nasteczka83
Witajcie,
Postanowiłam się w końcu przedstawić, bo czytam po cichaczu Was od początku. Termin mam na 08.06 i będzie dziewczynka Zosia  ))
|
Witaj Gratuluję córy
Cytat:
Napisane przez kism
U kogo jeszcze stoi choinka?  Dziś kończy się okres świąteczny i u mnie tradycyjnie do dzisiaj choinka... Zaraz biorę się za jej rozbieranie 
|
Ja swoją choinkę rozebrałam dopiero wczoraj 
Cytat:
Napisane przez JASEMI01
Witam Was serdecznie 
Czytam Was o cichu i chciałabym dołączyć do Waszego zacnego grona.
Termin mam na 18 maja i czekam na chłopca. Mam jeszcze 8 letnią córcię.
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki 
|
Witamy Super-będzie parka
Cytat:
Napisane przez agatka661
Chcialam tylko napisac, ze prawko niezaliczone;/
Oblalam na miescie, wjechalam w jednokierunkowa droge, jechalam lewa strone, bylo takie mini skrzyzowanie, mialam skrecic w lewo, skrecilam i znow jechalam lewa strona a on mowi, ze to juz jest dwukierunkowa. Znaku nie bylo a zapomnialam ze poprzedni znak uniewaznil sie na skrzyzowaniu ;] No i w sumie zmylily mnie slady samochodow... wsyztkie tam jechaly srodkiem albo po lewej stronie  )
No dobra zapisalam sie na 5 marca, jesli bede w stanie pojde na egzamin, jesli nie to pieniazki przepadna a ja zostane w domku 
|
Nic się nie martw, zdasz...jak nie tym, to następnym razem 
Cytat:
Napisane przez anulka4771
Byłam na usg szyjka długa i zamknięta.Chłopiec mój waży ponad 900g 
|
Wow! to już kawał chłopa ciekawe jak tam moje dziecię...
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32028406]Dziewczyny mam wstydliwe pytanie...
Miewam chyba jakieś wzdęcia, ciężko mi jest to nawet czasami określić, bo twardnieje mi brzuch, boję się, że twardnieje macica, ale mam wrażenie, że to jednak sprawa układu pokarmowego Wiem, że muszę ograniczyć potrawy, które mogą to wywołać, ale miewacie też takie objawy? Bo nie wiem, czy się obawiać 
....[/QUOTE]
Miałam tak na początku ciąży, straszne uczucie, co wieczór męczyły mnie te okropne wzdęcia. Nawet do ludzi nie mogłam wyjść przez nie, ani nikogo zaprosić do siebie na wieczór... ale o dziwo, potem jakoś samo minęło 
Cytat:
Napisane przez 8ewus8
Nie wiem, może się mylę, ale na obecną chwilę daję sobie ręke uciąć, że to nie upadek na próg był przyczytą śmierci Madzi.
W tvn24 pokazywali wywiad z niedzieli z tą laską i ojcem dziecka, masakra jakaś, jak można tak w żywe oczy kłamac i wzywać do oddania dziecka.
|
Dziwne to jest wszystko, naprawdę... i straszne przede wszystkim, biedna Madzia 
Cytat:
Napisane przez nasteczka83
Dziewczyny a propos jedzenia ważyłam się dziś i załamka jest  Jestem w 22 tyg i 9 kg do przodu, mój plan był taki, żeby przytyć ok 12 przez całą ciążę...Jaki macie przyrost wagi?
|
25tc i 2,5 kg na plusie
Cytat:
Napisane przez kapukat
no wreszcie  ktoś z sensem i z głową - dziewczyny dobrze że jeszcze są osoby które wagę mają w nosie, bo jak widzę to tu przerażenie po 5 kg - ja tam się wagą nie przejmuję i dawaj pączki 
|

Nie wiem co się dzieje z moją skórą, jest tak sucha, że nie mogę już wytrzymać tego, wczoraj na dłoni ( na kostce) aż mi pękła i krew mi leciała nie mam pojęcia co robić, smaruję się non stop kremami, najgorzej jest jak się tylko umyję...po kąpieli smaruję się oliwką Bambino i jak założę piżamę to mam wrażenie, że jest jeszcze gorzej tzn. skóra przez jakiś czas jest nawilżona ale z kolei wszystko mnie tak swędzi, że dostaję szału! Jak wezmę jakąś świeżo upraną bluzkę- tak samo...
Teraz sprzątam i to co przeżywają moje dłonie w tej chwili to koszmar ( styczność z wodą, różnymi płynami i kurzem), zakładam rękawice, bo nie wytrzymuję...
Pomocy! 
aaa... zamówiłam w końcu wózek Mikado Aston, a co tam, raz kozie śmierć mają mi go dostarczyć w poniedziałek.
Dość już miałam oglądania w internecie wszelakich wózków i zastanawiania się. Teraz ma to już z głowy
|