2012-02-03, 15:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
dziewczyny ja normalnie z Wami pisac nie mogę bo kompa mam przy oknie balkonowym a tu tak zimno, że masakra! ręce mi zamarzają....
Chciałam tylko napisać, że brzuch mnie okropnie boli a listonosz dziś nic mi nie przyniósł ile czasu te legginsy i tuniki idą!!! No masakra!!!
Dziś się dowiedziałam, że moja sąsiadka wyjeżdza za pracą do Oslo do Norwegii a moja bardzo dobra koleżanka wyjeżdza z mężem i córką do Stavanger też w Norwegii. Tzn. jej mąz dziś juz poleciał a ona z córką za jakiś czas ma dolecieć do niego. W ogóle to stwierdziłam że 80% moich znajomych z fejsa ( a mam ich 337) którzy kiedyś mieszkali w moim mieście to teraz mieszkają za granicą, 10% mieszka w innych większych miastach w Polsce a reszta czyli tez ok. 10% została tutaj..... ale tez myślą o wyjeździe. Matko Święta... co się dzieje!!! Jeszcze pare lat temu nikt nie myślał nawet że będzie musiał wyjechać stąd za pracą.... a teraz zostają tu tylko staruszkowie. Strasznie się tu dzieje....
|
|
|