Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dlaczego samotne kobiety nic nie robią żeby kogoś poznać?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-04, 10:08   #16
madzia0007
Zadomowienie

Dot.: dlaczego samotne kobiety nic nie robią żeby kogoś poznać?

Cytat:
Napisane przez esfira Pokaż wiadomość
bo w klubach są same oszołomy, którzy szukają zwierzyny na jedną noc bywałam i dziękuję, jak można poznać kogoś fajnego po kilku drinkach? tzn dopóki jest się na rauszu, to może i się wydaje fajny, ale potem
Aaa tam wypraszam sobie generalizowanie Ja poznalam TZ w klubie, moja przyjaciolka takze, bierze nawet za niedlugo slub. Piszesz ze sama bywalas w klubach czy to znaczy ze tez bylas oszolomka i nie warto sie bylo z toba zadawac? A moze po prostu wiecej jest osob ktore maja luzne podejscie do sprawy i po prostu przyszli z przyjaciolmi z grupy potanczyc badz z neutralnym nastawieniem potowarzyszyc osobie ktora koniecznie chciala przyjsc do klubu i napic sie drinka? Zgadzam sie, wielu mozna spotkac kobieciarzy ktorzy mysla ze latwe panienki to tylko w klubie i na to trzeba miec poprawke ale bez przesady. Wszyscy pisza ze w klubach to tylko samo zlo a skoro ktos sie wypowiada to znaczy ze tez tam byl a wiec co w takim razie?
madzia0007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując