Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzamy się dla zdrowia i urody - razem damy radę!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-04, 20:21   #1
expectativa
Raczkowanie

Thumbs up

Odchudzamy się dla zdrowia i urody - razem damy radę!

Cześć Dziewczyny Choć żadne znaki na niebie i ziemi na to nie wskazują mroźna, zimowa pogoda ustąpi w końcu miejsca wiośnie, a my zrzucimy grube ubrania zastępując je lżejszymi, a tym samym eksponującymi wszelkie niedoskonałości naszej sylwetki. I właśnie dlatego postanowiłam założyć ten wątek - mam nadzieję, że wspólne odchudzanie zmotywuje nas dużo bardziej do pracy. PRZYŁĄCZAJCIE SIĘ! Razem zawalczymy nie tylko o ładną figurę, ale także poprzez zmianę nawyków żywieniowych całe staniemy się piękniejsze (w końcu człowiek jest tym, co je ). W grupie zawsze raźniej, no i łatwiej (można w końcu powymieniać się przepisami, ćwiczeniami i wszelkimi innymi pomysłami) Więc kto zaczyna razem ze mną?
Na początek sama napiszę coś o sobie. Więc: mam 170 cm wzrostu i ważę 63 kg - waga niby prawidłowa, ale... niezadowalająca . Oczywiście waga to nie wszystko - ważniejsze są wymiary i niebawem je podam. Interesuję się medycyną, lubię czytać, podróżować i poznawać nowych ludzi oraz ich poglądy i obyczaje. Chcę zmienić coś w swoim życiu i może właśnie dlatego rozpoczęłam dietę. Mój cel to
I. 60 kg
II. 55 kg - w sumie 8 kg - mam nadzieję, że z Wami mi się uda!
expectativa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując