Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki MAJOWO-CZERWCOWE 2006! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-12-06, 10:14   #1567
Boz
Zadomowienie

Dot.: Dzieciaczki MAJOWO-CZERWCOWE 2006! :)

Acha dziewczyny nie wiem czy któraś z dzieci ma taki problem ale mam naturalny sposób na zaparcia, który u Karola się sprawdził. Kilka łyżeczek świeżego soku z marchewki. Nie wiem czemu ale z butelki czy w zupie nie działa. Moja mama mi go poleciła i u nas się sprawdza. Przed obiadkiem wyciskam dosłownie 3-4 łyżeczki soczku i daje Karolowi. Robi po tym normalne kupki raz dziennie.
Pełno mnie tutaj na tym naszym wątku dzisiaj Karol jakoś dłużej śpi więc mam więcej czasu. Co prawda wykłady czekają nie napisane ale co mi tam i tak nie wiem jak długo będzie spał nie będę się z papierzyskami rozkładać.
Acha właśnie jak długo wasze dzieci śpią w ciągu dnia. Karol śpi 3 razy po 40 min (dosłownie wahania mogą być do 5 min). Chyba że raz na dwa tygodnie śpi 2 godz jak dzisiaj. To najczęściej wtedy jak wcześniej wstanie (koło 7) to idzie spać o 9 ( zwykle o 10) i dopasowuje się do normalnego rytmu w obu przypadkach wstaje około 10.40. Więc dziś śpi już od 9.00. Czy któraś z was ma jeszcze cierpliwość czytać te moje wypociny......
Acha Jupi czytałaś o tementiolu na wątku „polecamy odradzamy” sama nie wiem co o tym myśleć ale może lepiej uważać?????
Boz jest offline Zgłoś do moderatora