Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-05, 15:09   #3886
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83
Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dokładnie!
Cześć!
Mam ostatnio doła, bo nic mi nie wychodzi kupiłam biustonosz... drogi jak jasna ch*** później żałowałam, no ale cóż... i mierze w domu i jednak nie pasuje pojechaliśmy wymienić (i znowu kasa na paliwko bo to dość daleko ;/) i tyle się namierzyłam i nic nie było...
ehhh żałuję, że go wtedy w pośpiechu kupiłam bo oddać nie można... ale oddałam go bez zwrotu kasy i dostałam karteczkę, że przy nowej kolekcji mam sobie wybrać... i kasa zamrożona... choć teraz się obawiam, że w ogóle nie wybiorę i nie wiem co wtedy... ehhh można ta firma ostatecznie jest nie dla mnie.

Do tego pojechaliśmy do drugiego sklepu, miał być czynny do 19... zamknięty od godz. 16 ;/ dzwonimy i okazało się, że zamknęli z powodu mrozu- no cudnie!

Dzisiaj mama była na zakupach i poprosiłam ją, aby kupiła mi fluid maxfactor. Dałam jej opakowanie, miał być nr 101... czyli identycznie taki jak dałam... przyjechała i okazało się, ze przywiozła 102 baba się pomyliła, a mama nie spojrzała no a nie opłaca się jechać bo to 50 km mamy podjechać za tydzień po drodze do szkoły, ale wątpię, że wymienią, bo paragonu nie wydawają, bo to na targowisku... super! a 102 jeden mam i leży, bo za ciemny jest...

Mówię Wam wyć mi się chce...

a jakby tego było mało zaczynam kasłać... a dopiero ze zwolnienia wróciłam... w piątek przestałam brać antybiotyki...
Oj Ana, Ana współczuję tak to jest że jak coś się pieprzy to na całego
Postaraj się myśleć pozytywnie
Na pewno w nowej kolekcji będą super staniki i na pewno coś wybierzesz i to za niższą cenę, więc sobie jeszcze majtki dokupisz
A na targu wymienią Ci podkład bez gadania i jeszcze przeproszą za pomyłkę i że przez nich musiałaś jechać taki szmat drogi

Będzie dobrze.

Inny sposob na pocieszenie jaki mam w takich sytuacjach to porównanie się do innych którzy mają gorzej - może to nie za miłe, ale pomaga

Powodzenia

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Ana Niestety zdarzają się takie dni i nic się na to nie poradzi...ja tak ostatnio miałam...trzeba przeczekać...

A mnie się nudzi...w tv nic nie ma...w necie też nie...zero filmów nic... czytać mi się nie chce...masakra jakaś
Możesz z nami pogadać
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora