Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy uzyskam wymarzony kolor po dekoloryzacji ?? Pomóżcie..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-05, 16:41   #1
patryycja2221
Przyczajenie

Czy uzyskam wymarzony kolor po dekoloryzacji ?? Pomóżcie..

Cześć wszystkim
[COLOR="Black"]Z reguły mój naturalny kolor włosów to ciemny blond inaczej mówiąc mysi, parę lat temu zdecydowałam się na pasemka i po pasemkach stałam się jasną blondynką, kolor włosów był śliczny ale jakiś czas temu coś mi strzeliło do głowy żeby je przyciemnić.. :-(
Obecnie mam na głowie kolor ciemny blond pomieszany z ton ciemniejszym lecz to nie brąz
Długo myślałam nad tym jak wrócić do jasnego blond
Kontaktowałam się z jedną z fryzjerek z salonu Lovely Look (3 stawy-Katowice), powiedziała że jedynie co ona zrobiłaby to dekoloryzacje + zabieg (pielęgnacja włosów), mówiła że się tego podejmie i jej to do zrobienia ponieważ kolor włosów jaki obecnie mam nie jest ciemny.
Ufam ludziom lecz od jakiegoś czasu mam wątpliwości czy aby napewno uzyskam wymarzony odcień
Ponieważ, dużo czytałam opinii innych w internecie że też robili dekoloryzacje i wychodziły pomarańczowe, fakt że oni robili to w domu sami a ja jednak chcę tylko i wyłącznie udać się do fryzjera.
BARDZO PROSZĘ O WASZE OPINIE, we wtorek lub czwartek planuje wybrać się do salonu.

Edytowane przez patryycja2221
Czas edycji: 2012-02-05 o 18:00 Powód: wielkie litery
patryycja2221 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując