2012-02-05, 22:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
Napisane przez murka04
Melduję że odrobiłam pracę domową - znaczy się brzuszki, 30min hula hoop i 8min abs  także dziś bez batów 
Ostatni dzień ferii leniuchowałam z Tż, oglądaliśmy Gotowe na wszystko(no dobra może trochę go zmusiłam  ) i Chucka.
|
brawa się należą panience 
noooo tak wychować TŻ-ta, szacun mój się nie daje ciągle się pyta co za głupoty oglądam i czy przypadkiem nie zaczęłam czegoś nowego zna mnie, detektyw jeden 
Cytat:
Napisane przez murka04
heroine jakie tam te nogi fajne  a o brzuch się nie martw, w końcu od jutra wszystkie ostro dajemy czadu to i ja i Ty będziemy miały fajne brzuchy! 
|
no fajne fajne
no i oczywiście, że ruszamy z ćwiczeniami! będziemy kolejne pokolenie Tap Madl 
Cytat:
Napisane przez murka04
a u mnie też gorąco w pokoju, ciągle okno otwieram bo się wysiedzieć nie da! A grzejnik mam zakręcony!
|
przygarnij kropka 
Cytat:
Napisane przez murka04
|
oooo to u mnie! i u Moni 
Cytat:
Napisane przez kamilon
Bo normalnie jak robie sobie posilki to wkladam w nie "serce", dokladnie je przygotowuje, jest tam wszystko czego moje cialo potrzebuje i jak jem co 3 godziny to po prostu wiem, ze to dobre dla mnie, ze bedzie smaczne i ze nie jadlam odpowiednia ilosc czasu , ze moge sobie pozwolic na porcje jedzenia= brak wyrzutow sumienia i lepszy smak posilku spowodowany glodem i czystym sumieniem. I porcja jest tak idealnie wymierzona, ze nie muli mnie. Tez tak macie? Mniej wiecej chociaz  tak wiec ciesze sie jak glupek ze jutro juz powrot do normalnosci!
|
Mamy mamy drugi głupek cieszy się razem z Tobą :P jutro już nie będzie kuuutleta tylko zdrowe warzywka
Cytat:
Napisane przez zelka9o
Teżż jestem fanka postów heroine 
|
Jejku, naprawdę?! kocham Was! normalnie aż mi się szczena cieszy ja często wybucham śmiechem przed monitorem i TŻ się na mnie dziwnie patrzy i już mi wmawia jakieś choroby schizoidalne i dwubiegunowe 
Cytat:
Napisane przez monika01011986
No to pochwal się przepisem  wypróbujemy z dziewczynami 
|
Przepis wkleję jak go znajdę :P bo dawno gofrów nie robiłam to się zawieruszył 
Cytat:
Napisane przez monika01011986
u mnie śnieg twardy jak skała! i w ogóle sie nie lepi. A dziś oglądałam prognozę pogody i mówili że mróz będzie do 20stego lutego a potem ma być coraz cieplej i ponoć zapowiada się przepiękne i ciepłe przedwiośnie!
|
ja nie sprawdzałam czy się lepi więc pewnie taki sam jak u Ciebie, twardy, że można nim zabić 
no ja już nie mogę się doczekać ciepła!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|