Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-05, 22:26   #3670
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Melduję że odrobiłam pracę domową - znaczy się brzuszki, 30min hula hoop i 8min abs także dziś bez batów
Ostatni dzień ferii leniuchowałam z Tż, oglądaliśmy Gotowe na wszystko(no dobra może trochę go zmusiłam ) i Chucka.
brawa się należą panience
noooo tak wychować TŻ-ta, szacun mój się nie daje ciągle się pyta co za głupoty oglądam i czy przypadkiem nie zaczęłam czegoś nowego zna mnie, detektyw jeden

Cytat:
heroine jakie tam te nogi fajne a o brzuch się nie martw, w końcu od jutra wszystkie ostro dajemy czadu to i ja i Ty będziemy miały fajne brzuchy!
no fajne fajne
no i oczywiście, że ruszamy z ćwiczeniami! będziemy kolejne pokolenie Tap Madl

Cytat:
a u mnie też gorąco w pokoju, ciągle okno otwieram bo się wysiedzieć nie da! A grzejnik mam zakręcony!
przygarnij kropka

Cytat:
http://demotywatory.pl/3682603/Wynajmuje-mieszkanie Od razu pomyślałam żeby tu dodać
oooo to u mnie! i u Moni

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Bo normalnie jak robie sobie posilki to wkladam w nie "serce", dokladnie je przygotowuje, jest tam wszystko czego moje cialo potrzebuje i jak jem co 3 godziny to po prostu wiem, ze to dobre dla mnie, ze bedzie smaczne i ze nie jadlam odpowiednia ilosc czasu , ze moge sobie pozwolic na porcje jedzenia= brak wyrzutow sumienia i lepszy smak posilku spowodowany glodem i czystym sumieniem. I porcja jest tak idealnie wymierzona, ze nie muli mnie. Tez tak macie? Mniej wiecej chociaz tak wiec ciesze sie jak glupek ze jutro juz powrot do normalnosci!
Mamy mamy drugi głupek cieszy się razem z Tobą :P jutro już nie będzie kuuutleta tylko zdrowe warzywka

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Teżż jestem fanka postów heroine
Jejku, naprawdę?! kocham Was! normalnie aż mi się szczena cieszy ja często wybucham śmiechem przed monitorem i TŻ się na mnie dziwnie patrzy i już mi wmawia jakieś choroby schizoidalne i dwubiegunowe

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No to pochwal się przepisem wypróbujemy z dziewczynami
Przepis wkleję jak go znajdę :P bo dawno gofrów nie robiłam to się zawieruszył

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
u mnie śnieg twardy jak skała! i w ogóle sie nie lepi. A dziś oglądałam prognozę pogody i mówili że mróz będzie do 20stego lutego a potem ma być coraz cieplej i ponoć zapowiada się przepiękne i ciepłe przedwiośnie!
ja nie sprawdzałam czy się lepi więc pewnie taki sam jak u Ciebie, twardy, że można nim zabić
no ja już nie mogę się doczekać ciepła!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora