Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co dać rodzicom na podziękowania za wesele? - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-06, 08:39   #578
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Dot.: Co dać rodzicom na podziękowania za wesele? - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Prezentację robiłam sama w PowerPoincie (powinnaś mieć ten program na swoim komputerze zainstalowany razem z Officem - Szukaj w: Start-> Programy-> Microsoft Office-> Microsoft Office PowerPoint) Nie jest on na szczęście trudny do rozpracowania Pokaz trwał trochę ponad 6 minut- tyle co utwór muzyczny w podkładzie. Nasza prezentacja zawierała podziękowania dla rodziców i babć na zdjęciach z sesji narzeczeńskiej oraz kilka zdjęć naszych rodziców i babć (z nami i bez . Jeśli Ty chcesz użyć jakichś starszych zdjęć, które masz na papierze, to najpierw musisz zadbać o ich zeskanowanie (po to byś miała je w wersji cyfrowej)....potem przemyśl jakąś sensowną kolejność ułożenia Twoich zdjęć i wybierz utwór muzyczny, no a potem to już trzeba tworzyć kolejne slajdy, ustawiać przejścia fotek i długość ich wyświetlania. Ja w swojej prezentacji mam chyba z 70 slajdów i ich zrobienie zajęło mi 2 dni.
Gdybyś jeszcze coś chciała wiedzieć, to służę pomocą
Dzięki za wszelkie informację. Pewnie nie raz będę tu jeszcze zaglądać właśnie odnośnie tej prezentacji. W weekend zaczęłam poznawać bliżej power point, w szkole podstawowej miałam delikatnie styczność z tym programem, ale nie wiele pamiętam.
Także mam zamiar stworzyć właśnie taką prezentację, niektóre zdjęcia będę właśnie musiała zeskanować, ale to nie problem.
Kwestia tylko, aby dobrze poznać ten program i wykorzystać wszelkie jego możliwości

Napiszcie mi proszę kiedy u was było podziękowanie ( pytanie do dziewczyn które są już po), albo kiedy planujecie. Mi zespół zaproponował by zrobić to zaraz po pierwszym tańcu, niby faktycznie wszyscy wtedy są jeszcze na weselu i wszyscy trzeźwi, ale zastanawiam się czy to nie za szybko?

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując