Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-06, 09:59   #4082
agnusek22
Wtajemniczenie

Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
ja jestem okularnica od przedszkolaale gdyby nie panie w przedszkolu to pewnie bym tak duzej wady nie miałabo ja sciagalam okulary jak mama wychodzila i zakładalam przed przyjsciem

Nie znam nic innego oprócz kropelków
Ja przez swoje "wstydzę się" mam na pewno większą wadę

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Masz kolejny głos za
Dzięki, to już 2

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Ja mam 0,75 i astygmatyzm i noszę, co prawda po pracy nie zawsze, ale przed kompem mam założone

Agnusek, a ty w tłumaczeniach siedzisz?
Mąż też powinien, bo po co ma za jakiś czas żałować, tym bardziej, że te oczy jednak bardzo "eksploatuje"

Ja siedzę we wszystkim Mam niemieckich szefów, to czasem jak coś pilnie potrzeba a leży w granicach moich możliwości, to tłumaczę

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
na mnie niestety nie ma w esotiq, bo ja mam 60 pod biustem

a co do wady to najlepsze są szkła kontaktowe ( w sensie, że wada się nie pogarsza), bo korekcja pada na całą soczewkę, obojętnie gdzie nie patrzy i bez względu na ruchy gałki ocznej... w okularach jest jeden punkt korekcji i jak patrzysz w bok to już nie wzrok się nie koryguje

aaa i z nienoszeniem to tak nie do końca, mój ślubny nie nosił i mu się wada cofnęła, ale on miał +
O, czyli w esotiq 60 brak, czyli 65 jest najmniejszy? Szkoda...Mnie Pani w moim ulubionym sklepie wpakowała ostatnio w 60 i niby fajnie, ale jednak za mocno mnie uciska i muszę kupić przedłużkę...

Wiesz, ja nie cierpie szkieł...próbuję się przełamać - mam jednodniowe, ale zakładanie i ściąganie są dla mnie traumą...nie umiem się przemóc

Wada w "-" chyba się nigdy nie cofa...niestety. Przynajmniej nie słyszałam o takim przypadku.

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora