2012-02-06, 09:59
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015
Cytat:
Napisane przez blonde_hair
ja jestem okularnica od przedszkola  ale gdyby nie panie w przedszkolu to pewnie bym tak duzej wady nie miała  bo ja sciagalam okulary jak mama wychodzila i zakładalam przed przyjsciem
Nie znam nic innego oprócz kropelków 
|
Ja przez swoje "wstydzę się" mam na pewno większą wadę 
Cytat:
Napisane przez onyks
Masz kolejny głos za 
|
Dzięki, to już 2 
Cytat:
Napisane przez onyks
Ja mam 0,75 i astygmatyzm i noszę, co prawda po pracy nie zawsze, ale przed kompem mam założone
Agnusek, a ty w tłumaczeniach siedzisz?
|
Mąż też powinien, bo po co ma za jakiś czas żałować, tym bardziej, że te oczy jednak bardzo "eksploatuje"
Ja siedzę we wszystkim Mam niemieckich szefów, to czasem jak coś pilnie potrzeba a leży w granicach moich możliwości, to tłumaczę 
Cytat:
Napisane przez Ana***
na mnie niestety nie ma w esotiq, bo ja mam 60 pod biustem
a co do wady to najlepsze są szkła kontaktowe ( w sensie, że wada się nie pogarsza), bo korekcja pada na całą soczewkę, obojętnie gdzie nie patrzy i bez względu na ruchy gałki ocznej... w okularach jest jeden punkt korekcji i jak patrzysz w bok to już nie wzrok się nie koryguje
aaa i z nienoszeniem to tak nie do końca, mój ślubny nie nosił i mu się wada cofnęła, ale on miał + 
|
O, czyli w esotiq 60 brak, czyli 65 jest najmniejszy? Szkoda...Mnie Pani w moim ulubionym sklepie wpakowała ostatnio w 60 i niby fajnie, ale jednak za mocno mnie uciska i muszę kupić przedłużkę...
Wiesz, ja nie cierpie szkieł...próbuję się przełamać - mam jednodniowe, ale zakładanie i ściąganie są dla mnie traumą...nie umiem się przemóc 
Wada w "-" chyba się nigdy nie cofa...niestety. Przynajmniej nie słyszałam o takim przypadku.
|
|
|