Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - fotelik samochodowy z baza-REWELACJA!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-06-22, 18:07   #14
mala-czarna
Rozeznanie

GG do mala-czarna
Re: fotelik samochodowy z baza-REWELACJA!

Klarysa napisał(a):
> jak tam dzieciątko? już na świecie? Jak się czujesz? Ja już na ostatnich nogach, dzidziuś co prawda jeszcze siedzi ale fotelik kupiliśmy, właśnie graco z bazą Jest z drugiej ręki ale w idealnym stanie (kupiłam na allegro)tylko, że jest jeden problem wg nas i ciekawa jestem co o tym myślisz? Mianowicie po zamontowaniu go razem z tą nóżką sabilizacyjną, dzidziuś jest w pozycji całkowicie siedzącej nie uważasz?
> Pozdrawiam serdecznie ciebie i dzidzię no i czekam na odp.
>

A mnie tak zbiera od soboty i zebrać nie może, ale oficjalny termin mam na 9. lipca, więc jeszcze jestem spokojna, choć mąż co godzinę dzwoni z pracy i upewnia się, czy na pewno jeszcze nie jedziemy.

Na siedząco? Hmmm, chyba nie. A wyregulowaście wysokość na tej nóżce? Ja zamierzam zabrać ten fotelik już na wyjście ze szpitala i właśnie wydaje mi się, że będzie ok. Zresztą w żadnym chyba foteliku dziecko nie leży na płasko - dlatego nazywa się to fotelik a nie łóżeczko czy leżaczek. A oglądałaś na zdjęciach w sieci, jak wyglądają dzieci (tzn. pozycja) w tym modelu fotelika?
Może coś nieprawidłowo zamontowaliście?
Zaraz poszukam i wkleję linka.

Nie umiem jednak znaleźć takiego zdjęcia. Ale jeśli masz katalog Graco, to tam właśnie jest pokazane, że te dzieciaczki tak na półsiedząco leżą, więc chyba wszystko ok.
Ważne, żeby jeździły TYŁEM DO KIERUNKU JAZDY.
Powodzenia!
mala-czarna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując