2012-02-06, 18:17
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa
1.  co nabroiłaś?  wiem ze to chore ale tez lubie sie mscic na tzcie  tak zeby mu sie odechcialo idiotycznego zachowania
4.  troche mi poprawilas humor. na przelomie poznej nocy i wczesnego poranka mialam przez to mega dola ;p moze zerknelam na nieodpowiednie osoby, pewnie gdybym wybrala inne tez zobaczylabym bezrobocie i gromadke dzieci. dobra, dzis poobczajam tych mniej zaradnych i poprawie sobie humor nieszczesciem innych 
|
Przetańczyłam parę kawałków w seksownym tańcu z jego kumplem
I jak humor?
Cytat:
 zazdrocha  u mnie celibat chyba od tygodnia 
|
Dlaczego? biedna 
Cytat:
Napisane przez bita smietana
Agniesikk! Idźcie wszystkie do Krakowa  będę miała do Was blisko!
|
Ja też chcę być blisko Was, najlepiej żebyśmy wszystkie mieszkały w jednym bloku albo na jednym osiedlu, ostatecznie w jednej wielkiej willi z dwoma basenami 
Cytat:
Napisane przez karola_plm
hej heeeej! przepraszam, nawet nie mam czasu tu zajrzeć ostatnio, jutro jakoś spróbuję nadrobić
Jedzeniowo nie ma tragedii, ale sumiennie codziennie leci Turbo Jam! Mam nadzieję, że będę mogła Wam niedługo pokazać efekty. Nie pomierzyłam się i nie zważyłam 1 lutego, stwierdziłam, że dam sobie jeszcze miesiąc, mam nadzieję, że będą spadki  )
Tymczasem lecę do prasowania, czeka na mnie taaaaaaaaaaaaaaaaaaaka góra :/ Nie znoszę tego...
|
Ej podrzućcie linki do tych turbo coś tam bo zaczynam psychicznie się oswajać z tymi ćwiczeniami nie chcę znowu 8min, hh itp., 
Cytat:
Napisane przez winyl
Mi generalnie rzecz biorąc pasują wszelkie nakrycia głowy, szczególnie berety i kapelusze. Ale odnoszę wrażenie, że one po prostu pasują wszystkim kręconowłosym, nie wiem dlaczego
|
Ej ja też nieskromnie powiem,że mi-falowanej pasują wszelkie nakrycia głowy 
Cytat:
prasujesz?! ale masz dobre serduszko. ja nie prasuje, bo i tak wszystko gniecie sie w tym sajgonie ktory mam w garderobie. jak ja chcialabym byc tak swietnie zorganizowana, umiec odkladac rzeczy na swoje miejsce, nigdy niczego nie gubic
a przed chwilą wciągnęłam biały ser z miodem i malinami, ale bylam taaaka głodna! a wczesniej zgadnijcie gdzie bylam  no, ciekawe, kto zgadnie 
|
A ja ciuchy prasuję przed wyjściem bo jak włożę do szafy i nawet ładnie powiesze i złożę to i tak jak wyjmuję to jest pogniecione :P
Byłaś ... u babci bani zgadłam zgadłam?
Cytat:
Napisane przez karola_plm
Zapomniałam się pochwalić, jaki zrobiłam obiad na dziś
Eksperyment z głowy - podsmażyłam czosnek, pomidory i szpinak, władowałam do tego 2 łyżki pesto zwykłego + Pesto z pepperoncini, czarne oliwki i dorzuciłam makaron tagliatelle. Nieeeeebo, nie mogę się doczekać obiadu 
Lecę dżemować!  )
|
Czuję się zawstydzona 
Ja wczoraj na romantyczną kolację zaserwowałam uwaga-smażone ziemniaki z koperkiem i mlekiem czuję się beztalenciem kulinarnym bo nawet nie wiem jak smakuje pesto z yyy pepperoncini
|
|
|