Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomocy! Nie spałam od 2ch tygodni!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-07-09, 14:05   #5
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Re: Pomocy! Nie spałam od 2ch tygodni!

Hej Klaryso
Ja wiem, że każdy ma swoją teorię. Ale mi w Niemczech położna nie pozwalała tak karmić. Nie jest to dobre ani dla Twoich piersi, ani nie wpływa dobrze na Twoją laktację, ani na jakość mleka. Nie jesteś kranikiem bez dna. Mleko, żeby było wartościowe ( kaloryczne) musi mieć czas na „odstanie”.
NIe wiem ile ma Twoje maleństwo, ale moim zdaniem ono powinno się domagać cyca co 3-4 godziny i ssać pierś max 20 minut. Reszta to jego fanaberia.
Może tak jak pisze Paula powinnaś spróbować ze smoczkiem, albo jak ryczy to niech ktoś inny się nim na moment zajmie, żeby nie czuło ciebie i zapachu mleka
I radzę nie przyzwyczajaj do ciągłego ssania, ( mówię to z autopsji ) bo fizycznie nie dasz rady tego tak ciągnąć.
Pamiętaj, że małe dzieci to urodzeni terroryści Doskonale wiedzą jak manipulować mamą czy tatą.

Gorąco pozdrawiam

AgaZ
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując