Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak pokonać niesmiałość i brak wiary w siebie w tej sprawie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-06, 20:59   #1
czterolistna_koniczynka
Przyczajenie

Jak pokonać niesmiałość i brak wiary w siebie w tej sprawie?

Hej,

Mój problem wiąże się z silną introwersją i lękiem spowodowanym niesmiałoscią w kontaktach z płcią przeciwną. Jestem podobno sliczną młoda kobietą, po studiach, potrafiącą walczyć o swoje jeśli chodzi o pracę i karierę, ale zupełnie bezradną jesli chodzi o kontakty z płcią przeciwna. Mam za sobą stały związek, z którego wyszłam poturbowana i okaleczona. Moja była miłość zdradzała mnie wielokrotnie logując się na portalach dla dorosłych i zdradzając wirtualnie. Ponadto dostałam smsa ze to to koniec z wiadomościa o zdradzie. Najbardziej dobiły mnie twierdzenia, że jestem wariatką i dziwną osobą. Bardzo to mnie bolało i boli. Tak cięzko mi zaufać i otworzyć. Jestem bardzo wrażliwą, dobrą osobą. Poszukuje rady jak można pokonać tę "kulę u nogi" i otworzyć się na kogoś nowego, wartościowego? Gdzie kogoś takiego mozna znaleźć? Bardzo chcę kochać i być kochaną Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam
czterolistna_koniczynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując