Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Luty, marzec, kwiecień, maj - w czerwcu będzie komplet mam! Mamusie V-VI 2012 cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-06, 21:58   #131
SzmaragdowyKotek
Wtajemniczenie

Dot.: Luty, marzec, kwiecień, maj - w czerwcu będzie komplet mam! Mamusie V-VI 2012 c

Cytat:
Napisane przez Ewunia_1984 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co to jest ciemieniuszko? Kupuje się na ti jakis specjalny krem???

U niektórych dzieci gruczoły nie pracują tak jak trzeba na początku (jest to całkiem normalne) i na głowie powstaje taka jakby żółta skorupa. Trzeba główkę przed kąpielą smarować oliwką, wmasować, odczekać z godzinę przynajmniej, potem umyć włoski i wyczesywać te łuski szczoteczką. Po pewnym czasie problem mija. Mój nie miał ciemieniuchy, myślę, że na wszelki wypadek nie ma sensu kupować olejku na ciemieniuchę - własnie skarb matki ma chyba taki olejek - dostał masę nagród nawet! Zawsze można wysłać TŻ-ta do sklepu. To nie laktator, że piersi np. pękną Ci od razu, więc warto mieć pod ręką natychmiast - jak kupisz olejek następnego dnia, to nic się nie stanie Można go kupić w rossmanie - widziałam tam serię skarb matki - prócz oczywiście malinowego sztyftu, który chciałam kupić

Edytowane przez SzmaragdowyKotek
Czas edycji: 2012-02-06 o 22:01
SzmaragdowyKotek jest offline Zgłoś do moderatora