Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-06, 21:06   #4225
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
a to ma tez znaczenie czy kobieta duzo sie rusza w ciazy, bo nie wiem, jak wy, ale ja to mam calkowity brak ruchu w ciazy ( co wcale mi sie nie podoba )
nie masz czasu gdzies na spacer wyjsc ?

Cytat:
Napisane przez marao Pokaż wiadomość
Ja mam od paru dni i to olbrzymią ochotę

Ja mam maszynkę, która wszystko sieka i tnie. Frytki robi i blenderuję. Full wypas, tylko już parę razy bym ją wyrzuciła przez okno ze złości

Wczoraj mąż mi przywiózł od kolegi X-boxa z kinectem i tam jest Zumba, ale niestety teraz się nie pobawię w nią

A my byliśmy na badaniu, z maleństwem wszystko okej. Pan doktor dokładnie obejrzał serduszko i główkę oraz kręgosłup. Rozszczepu górnej wargi też nie ma, więc mi troche ulżyło. Generalnie jak na tą chwilę chłopczyk jest zdrowy i nie ma wad rozwojowych A potem były zakupy na wyprzedażach w Galerii
No to zapraszam

Kurde to musze sobie taki full wypas kupic zeby do wszystkie juz byl. A czemu chcialas go przez okno wyrzucic?

Kurde ja bez zumby to sie taka ospala czuje jednak taki wysilek duzo daje Ale zaraz po porodzie mysle wrocic przynajmniej na 2 razy w tyg.

Super ze z synkiem wszystko wporzadku Co ciekawego kupilas?

My mamy 16stego wizyte u kardiologa ...

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
No niestety ma znaczenie, jak kobieta chodzi do dzidziuś się "buja" i już sobie wyrazie równowagę, no i jak mama jest aktywna, do dostarcza dziecku różnych bodźców, zwłaszcza kiedy dzidziuś już słyszy....
moj wlasnie juz slyszy i jak maz gada jakies glupoty to mu mowie zeby sie uciszyl bo dziecko pomysli ze ma ojca swira haha

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2012-02-06 o 21:07
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora