2012-02-07, 12:03
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Luty- ostatki :)
Niewiele już zostało, ale może komuś coś się przyda, zapraszam na mój wątek ciuszkowy tam na górze moja wish i dużo rzeczy z ciuchów, biżuterii! KLIK!
Nie interesują mnie odlewki/odsypki! Odlewka może być tylko Magnetism- Escada, a odsypka soli lawendowej Farmony. Reszta w oryginalnych butelkach/opakowaniach.
Legenda:
Rzeczy nowe: NOWE!
Rzeczy wymienione są zaznaczone jasnym kolorem, mogą być jeszcze zdjęcia tych rzeczy- do póki paczki nie dojdą do Wizażanek zdjęć nie usuwam.
Rzeczy, które oddam za drobiazg są oznaczone jako DROBIAZG!- takie rzeczy oddam najchętniej (1 za 1) za sole do kąpieli, używane mogą być Biedronkowe/Lidlowe , nowe za Starą Mydlarnię, Farmone.
Rzeczy oznaczone jako GRATIS! oddam gratis do paczki z wymienionymi rzeczami/za koszt wysyłki jeśli tylko ta rzecz Ci się podoba.
Rzeczy oznaczane jako EXTRA!- będę wybredna, w większości mogą mi się przydać lub były drogie.
Zawsze można mnie kusić tymi rzeczami:
1). Sole do kąpieli
2). Kule do kąpieli
3). Płyny do kąpieli
Chętnie Farmona sól bursztynowa, lawendowa (ta jako jedyna może być bez butli- mam swoją).
Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje 
Edytowane przez layla_lbn
Czas edycji: 2012-02-08 o 00:04
|
|
|