Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006:)
Doridee tez wczoraj wpadłam na ten wątek Sandruni.Jedna dziewczyna niezle ją potraktowała jakby ciało sprzedawała na ulicy.A ona tylko pochwaliła się swoją sesją rozbieraną do CKM.
Bardzo miła i sympatyczna dziewczyna i do tego super ciało tylko pozazdrościć.Zdjęcia wysmakowane i nie jakieś oblesne.No ale cóż ludzka właściwie kobieca zazdrość gorsze jak zaraza
Pozdrów Sandrunię i pogratuluj od mamuś sesji!!!!
Co do wątku mam styczniowych i eksperymentu to tez niezle się działo,jakaś banda kosztem uczuć dziewczyn z tego wątku podszyła się pod niby przyszla mamę wymyślili strasznie smutną opowieść i pisali pracę opartą na tym wątku.Straszne ,dlatego tez wykasowałam wcześniejsze fotki Nadii bo niechciałabym aby ktoś obcy uzył zdjęć mojego dziecka do swoich celów,a jeszce niewiadomo kto nas tu poczytuje afffffe)
marti86 kup wózek jak najlzejszy no chyba ze mieszkasz w domku lub z windą.Bo to makabra jakie to ciężkie z dzieckiem.Skrętne koła to super wynalazek i duza gondola koniecznie.Pozdrawiam Ciebie i dzidziuśka
Chyba wiem o jakiej lasce piszesz,login na p zaczyna się?
Ciampurek ten wątek gdzie zebrałam punkty jest tutaj ale tez się niepokazałam z najlepszej strony,ale ja juz jestem taka zywo reagująca na osoby które chcą w jakikolwiek sposób skrzywdzić tego słabszego.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...58#post3182158