2012-02-07, 22:26
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Oleje i olejki do włosów - cz. V
Cytat:
Napisane przez Karen15
Wpadłam na pewien pomysł.
Jako, że będę często jeździła na basen, a wiadomo, że chlor niszczy włosy to tak sobie pomyślałam, czy może nie na olejować włosów przed basenem. Ktoś próbował?
|
polecam zapoznanie się z guziczkiem "przeszukaj ten wątek"
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka89
podczytuje, nie czytam dokladnie kazdego postu bo niestety nie mam na to czasu  jak chce cos wiedziec to zadaje pytaanie  zazwyczaj krótkie, nie chciaam przeszkadzac 
|
j.w. nie chodzi o to, że przeszkadzać, ale na prawdę milion razy są zadawane takie same pytania, (przypominam słynną aferę o nawilżacze) gdzie w przeciągu 3 stron było pytanie takie samo zadane 6 razy (oczywiscie z odpowiedziami.) trochę wyrozumiałości dla nas!
Cytat:
Napisane przez ania smerfetka
Tak, One:
1, 2, 3 i 4. Więc jak widzisz nie tylko Ty to wymyśliłaś. A to tylko z 4 części
PS Niedługo będę mistrzem wyszukiwarki 
|
dobra jesteś 
Cytat:
Napisane przez marryme21
Jak to jest z tą długością trzymania olei?Czy naprawdę im dłużej tym lepiej?
|
nie u każdej.
Cytat:
Napisane przez Jigoku
Wybaczcie, że ta pigułka tak późno będzie, starałam się te wszystkie pytania tam umieszczać, ale na razie przerobiłam 1, 5 i połowę 4 wątku (na razie mam 14 stron A4) 
Do tego po drodze znalazłam ten 'kwestionariusz' może by to wypełnić i zrobić jako listę osób? Zawsze to pomocne bardziej
1. Jakie ma włosy (np. cienkie, kręcone, krótkie, długie, zniszczone, itp.)?
2. Jakich olejów używała dotychczas?
3. Jaki olej działa najlepiej na jej włosy?
4. Jaki olej ją rozczarował i jaki niepożądany efekt wywołał?
5. Czym zmywa oleje?
6. Jak często ich używa?
|
w sumie fana sprawa, ale nas tu jest strasznie dużo na tym wątku ,na bieżąco odzywa się może z 20, ale takich dochodzących jak ja gdzie odpowiadam falami to jest chyba z milion. ale w sumie to też może dać dobry obraz dla jakich włosów co najlepsze i można porównywać z innymi.
|
|
|