2012-02-08, 07:56
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kreacja na nietypowy slub!
Dziewczyny, dzieki serdeczne! Nie ma to jak inspiracje i pomysly innych!!!
mmmarta-zlota dziewczyno!!! podsunelas mi genialna sukienke!!! zakochalam sie w tej ktora ma na sobie A. Szulim! Do tego okulary sloneczne typu 'muchy', i nawet nie musze martwic sie o wlosy.
Rowniez idea opaski na wlosy jaka ma Nicole bardzo mi sie podoba!
@raz2trzy; narzeczony jest z tego cieplego, 'egzotycznego' dla nas kraju, wiec logistycznie bylo latwiej dla jego rodziny. Nasza strona (my, rodzice, siostra+brat z osobami towarzyszacymi) po prostu kupilismy bilety lotnicze, reszta taka jak zakwaterowanie czy jedzenie juz w ramach 'gosciny'. Oczywiscie koszty jakos bedziemy dzielic Mysle jednak, ze jak ktos ma ochote na taki slub to mozna zorganizowac to przez biuro podrozy i konsulat w danym kraju (kwestie formalne).
a jeszcze taka ciekawostka-idea takiego slubu powstala wlasnie bo... mlodych nie stac na inny! calosc lacznie z ceremonia na lodce + obiad i party wyniesie ich duuuzo taniej niz taki tradycyjny slub, ktory powinien sie odbyc... na okolo 200-300 osob!!! ciotki, kuzyni, dzieci kuzynow ojca, matki, babki itd itd
Mlodzi lamia wszystkie konwenanse jakie sa mozliwe 
Osobiscie idea podoba mi szalenie!!! bardzo prosty slub, wszyscy w bieli, na lodzi (nie takiej za miliony doloarow!), mlodzi otoczeni najblizsza rodzina .
dzustam ma racje-wazna jest prostota, to ma byc typowy slub 'plazowy', wiec nie bardzo moge ubrac obcisla maxi... chyba, ze cos sie zmieni-to wtedy napewno tak!
dzieki dziewczyny raz jeszcze!!! do sierpnia duzo czasu jeszcze ale dam znac jak tam bylo
|