2012-02-08, 08:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
Napisane przez Milena001
Cześć  Nowy dzień trzeba zacząć  już po śniadanku....ale tak sobie myślę co by tu na kolacje zjeść dziś? wczoraj nie miałam pomysłu więc znowu za jajka się wzięłam  może coś doradzicie?
Aaby no waga pomalutku leci, chociaż 3 tydzień stoi na tym 65 kg ale w tym tyg dołożyłam rowerek i zobaczymy, a tak to w ogóle nie ćwiczyłam  Jem 5 posiłków dziennie co 3 godziny, takie mniejsze i staram się unikać skażonego, wszystko co w panierce i w ogóle tłuste. Od wakacji też nie słodzę i nie używam masła. A moją motywacją jest ślub, który mam we wrześniu Nie chce później oglądać zdjęć i gadać jak gruba wyszłam  poza tym jak się wciągniesz to samo jakoś leci Najważniejsze zacząć i tak 2 tyg wytrzymać Później sama nie będziesz chciał zrezygnować 
|
Witaj w klubie Tez na wileki dzien probuje zrzucic zbedny balast. z tym ze ja mam mniej czasu. I jak osiagnelam w pazdzierniki 55,5 tak z malymi wahaniami sie utrzymuje i za nic nie chce ruszyc dalej. Musze sie podwojnie zmotywowac zeby jeszcze z 2 kg zrzucic. Tylko jak?/ Najlepszy rezultat to 54,9. Mailam jakis czas temu ale pozneij wyjazd na narty i znowu przybylo. Teraz znowu 55,2-55,5kh.
|
|
|