Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-08, 08:24   #3925
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Zaraz sprawdze co i jak

Nie prostuj loki sa takie ladne, ja sama mam krecone.
Zajrzyj na podforum Dla Zakreconych na fryzjerskim.
Ja dzis trzymalam sie w ryzach. Do pracy pojechalam na rowerze - a przerzutka jest w kawalkach i zablokowala sie na jednym z wyzszych biegow, wiec pod gorke poce sie jak mysz. Jeszcze dzis posciskam agrafke, sprobuje ze 100 razy.
Wrzuce moje jadlo:
1. Kubek mate, szklanka koktajlu z mleka sojowego i jagodowej smoothie. Kromka razowca z miodem.
2. Kawa, jajko na miekko, dwa plastry chudej szynki, kilka smazonych pieczarek, kromka razowca.
3. Jajko na twardo, pol awokado, spora rozyczka kalafiora, kilka migdalow i oliwek, razowiec (nie moge sie odzwyczaic od tego chlebka!)
4. Piers kurczaka, fasolka szparagowa, salata, troche makaronu. Woda z cytryna.
Na kolacje bedzie plasterek kurzej piersi i troche wiesniaka z kminkiem.
Ogolnie musze jeszcze poobcinac weglowodany. Okropnie jestem od nich uzalezniona.
może i są ładne ale znudziły się chodz z drugiej strony szkoda mi włosów bo po prostownicy mega sie niszcza a póki co nie mam zniszczonych

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja też nei umiałam jeździć dopiero się uczę Dzisiaj mnie coś olśniło i już umiem slalomem zjechać na desce Wcześniej obrót tyłem był dla mnie niewykonalny Po dzisiaj czuje, że chyba jednak jestem stworzona do snowboardu

Ooo ja Cie zazdroszczę miejscówki Też bym już chciała ślub Ale najpierw trzeba zacząć od zaręczyn I jeszcze długie lata przede mną pewnie zanim pójdę do ołtarza

Podziwiam Cie ja bym zwariowała od słuchania wiecznego narzekania na wszystko
ja też sie ucze na desce ale niestety mi to trochę ciężko idzie ale mam nadzieje że z czasem bedzie lepiej tylko niech wieciej śniegu mi spadnie !
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora