Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-08, 08:24   #4629
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015

Chciałam powiedzieć, że powariowałyście i nie wiem jak Was mam nadrobić!

Emigra mam nadzieje, że Julka zostawi Twoje żebro w spokoju. I pakuj tę torbę, pakuj A brzuszek Ci jeszcze urósł, czy już stoi w miejscu?

Gucia6 może zdążysz się nam pokazać jeszcze przed porodem co? jaki brzuszek duży? Współczuję, kroplówki - że tak na koniec musiało Cię dopaść. Trzymaj się! I Twoja dziewczynka duża już

Agnusek współczuję nerwów wczoraj!

Tynkusia bo wczoraj zapomniałam. Mówiłaś, że miałaś źle dobrane soczewki i że się zraziłaś. Kochana, ja mam bardzo dużą wadę wzroku, najpierw trafiłam do jakiegoś konowała, który dobrał mi szklane soczewki. Za chiny nie trzymało mi się to oka, wypadało, no porażka. On wtedy mi powiedział, że nie mogę mieć zwyklych soczewek. Odpuściłam. Kolejne 5 lata chodziłam w okularach, moja sis w między czasie dobrała soczewki normalne i chodziła, a ja byłam zniesmaczona, rozczarowana i powiedziałam nie i basta. I trafiłam do mojej okulistki, która na pierwszej wizycie mi powiedziała, że nie będziemy się wygłupiać i że ona nie pozwoli na to, żebym nie chodziła w soczewkach. Powiedziała, że choćby miała pokryć koszt tych soczewek, to ona mi je dobierze. I chodzę do dzisiaj. Jestem bardzo zadowolona, więc może spróbuj jeszcze raz

Stokrotka powodzenia w remoncie. Mam nadzieje, że szybko się z nim uporacie!

Zielona super, że beta poszła w górę! I trzymaj się kochana w tym szpitalu! Słuchaj się lekarzy i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!

Baobabek a jak Ty się czujesz?

Anulka przytulam!

Dziewczynki same bliźniaki, Ja jestem rybka! Szczerze powiedziawszy nigdy nie interesowałam się znakami zodiaków, horoskopami itp, więc nie wiem jakie cechy powinnam mieć, a jakich nie.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora