Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-08, 08:27   #3994
Organzza
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Tak, po nałożeniu wyglądałam jakbym miała nałożony lekki podkład rozświetlający
oo, brzmi obiecująco
Cytat:
Byłam wczoraj w Hebe, a tam apteczna pielęgnacja! I żel Avene Cleanance za - uwaga, uwaga - 34zł w cenie regularnej ... Już chciałam wziąć, ale mam jeszcze jeden na stanie, więc odpuściłam. Ale cenowo Hebe bardzo mi odpowiada, Warszawianki, bywacie tam czasami?
od końca wakacji chyba jest ta część apteczna, tak mi się coś kojarzy
bardzo lubię, ale rzadko bywam, bo to nie moje rejony ale warto
szkoda, że już nie ma tych bonów do każdych wydanych 40 zł (pamiętam jak kupiłam tacie perfumy 125ml CK Obsession za 89zł, dostałam bon na 20zł, więc kosztowały jeszcze śmieszniejsze pieniądze, a w Sephorze 245 zł także różnica kolosalna)
niemniej z bonami czy bez nadal się opłaca kupować tu perfumy, ceny bardzo konkurencyjne, rażąco widać jaką prowizję naliczają perfumerie

no i fajnie, że tak poszerzają działalność, widać że zależy im na klientach
Cytat:
Tak w ogóle to czeka mnie niestety przymusowy odwyk kosmetyczny z racji tego, że za jakieś 2 miesiące szykuje mi sie przeprowadzka
czyżbyś miała w planach zamieszkać z TŻ?
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Ciężki dzień mam od wczoraj, będzie trudna rozmowa z szefową zdaje się. Ale mam już dość zrzucania na mnie tak dużej liczby obowiązków, po prostu czasem nie daję już rady...i w końcu wczoraj pękłam i napisałam jej w mailu co o tym myślę...zwłaszcza, że chodzi o pracę, którą robię dla firmy zewnętrznej, nikt mi nie powiedział jakie mam do końca obowiązki i teraz mi ciągle dowalają nową robotę. Więcej się tak nie dam wykorzystywać!
no w końcu! bardzo dobrze, nie możesz się dawać wiecznie wykorzystywać
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2012-02-08 o 08:29
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora