ale jestem chora! Głowa mi pęka i katar leci ciurkiem
Z dietą dziś katastrofa! W ogóle wstyd pisać! Ciasto, drożdzówka z budyniem, cała puszka Pingelsów, baton Lion.... aż tak źle to jeszcze nie mialam! eeee szkoda gadać

Byłam dziś w Kwidzynie - po drodze złapaliśmy kapcia! Tata musiał koło zmieniać - zmarzłam masakrycznie bo mu pomagałam..... Boże co za pech!
No ale później już było lepiej

byłam w Rossmannie na zakupach

kupiłam sobie podkład Astora i puder Max Factora ( moje ulubione).
Dostałam też w prezencie lakier do włosów Biosilka taki duży
Byłam też w Carrefourze i w Kauflandzie. Kupiłam sporo chemii do domu i trochę jedzenia. Poza tym nic więcej
Listonosz dziś był ale przyniósł mi tylko Pit :/ żadnej paczki!!!! Ja pierdziele!!! Zwariuję chyba!! Jak jutro nie dostanę paczki to bede tam dzwonić do nich! Mam serdecznie dość!
Poza tym zamarzam

grupa mnie łapie....

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------
Wybaczyła mu?????????? jezu

ja bym zabiła go i wywaliła na zbity pysk z domu. W życiu bym nie potrafiła żyć z facetem który mnie okłamywał tyle czasu i bzykał się z jakaś inną!!!!
To jest bardzo zła decyzja!
Dziękuję za zaproszenie

dobrze, że napisałaś bo własnie zastanawiałam się kto to taki ta Pani która wyslała mi zaproszenie na fejsie :P Ale po zaakceptowaniu jak ujrzałam fotkę to się domysliłam już

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------
WOW!!!!!!!!! Ale pieknie!!! Cudownie!!! Ale zazdroszczę!!!! Na prawdę boskie miejsce!!

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------
ja już trzech odcinków Julii nie oglądałam bo nie mam kiedy

może jutro mi się uda w dzien... bo dziś to nie ma szans bo zamarzam już tu!