Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-08, 08:55   #3927
muffinek666
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Hej dziewczyny! dawno sie nie oddzywalam ale caly czas dzielnie was poczytuje ))
Z diętą nie najgorzej ale to nie znaczy ze mogloby byc lepiej

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Teraz najczęściej do Lázeňský vrch Lipová - lázně.

Kochana też tam jadę za tydzień

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
ale jestem chora! Głowa mi pęka i katar leci ciurkiem
Z dietą dziś katastrofa! W ogóle wstyd pisać! Ciasto, drożdzówka z budyniem, cała puszka Pingelsów, baton Lion.... aż tak źle to jeszcze nie mialam! eeee szkoda gadać
Byłam dziś w Kwidzynie - po drodze złapaliśmy kapcia! Tata musiał koło zmieniać - zmarzłam masakrycznie bo mu pomagałam..... Boże co za pech!
No ale później już było lepiej byłam w Rossmannie na zakupach kupiłam sobie podkład Astora i puder Max Factora ( moje ulubione).
Dostałam też w prezencie lakier do włosów Biosilka taki duży
Byłam też w Carrefourze i w Kauflandzie. Kupiłam sporo chemii do domu i trochę jedzenia. Poza tym nic więcej
Listonosz dziś był ale przyniósł mi tylko Pit :/ żadnej paczki!!!! Ja pierdziele!!! Zwariuję chyba!! Jak jutro nie dostanę paczki to bede tam dzwonić do nich! Mam serdecznie dość!
Poza tym zamarzam grupa mnie łapie....

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Wybaczyła mu?????????? jezu ja bym zabiła go i wywaliła na zbity pysk z domu. W życiu bym nie potrafiła żyć z facetem który mnie okłamywał tyle czasu i bzykał się z jakaś inną!!!!
To jest bardzo zła decyzja!
Dziękuję za zaproszenie dobrze, że napisałaś bo własnie zastanawiałam się kto to taki ta Pani która wyslała mi zaproszenie na fejsie :P Ale po zaakceptowaniu jak ujrzałam fotkę to się domysliłam już

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

WOW!!!!!!!!! Ale pieknie!!! Cudownie!!! Ale zazdroszczę!!!! Na prawdę boskie miejsce!!

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

ja już trzech odcinków Julii nie oglądałam bo nie mam kiedy może jutro mi się uda w dzien... bo dziś to nie ma szans bo zamarzam już tu!

Monia wydaje mi sie ze moglas byc oszukana... na allegro są ciuchy tzw. "Japanese style" ktorzy wysylaja paczki z azji. i na odbior czeka sie ponad miesiac poczytaj sobie na ten temat w internecie. Albo jesli nie zamawialas od tych japoncow to zobacz recenzje sprzedajacego moze ktos wystawial opinie na temat zbyt dllugiej wysylki a ty tego nie dopatrzylas...

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Ha, Milena, co za lista dlugasna nie powiem, ze i mi sie przyda, ciekawie to wyglada, moge sobie jadlospis urozmaicic.
Teraz robie sobie male domowe Spa juz wzielam prysznic i zaraz umyje wlosy, poloze maske, na twarz tez, i zrobie sobie manicure, no i stopki wymocze w wodzie z pachnacymi solami, do tego kubek herbaty ziolowej i jaka fajna muzyka.
A potem zabieram sie za sprzatanie bajzel mam nieprzecietny.
Paulownia lacze sie w bolu :P też mam nie zly jubel i zaraz bede musiala to ogarnac ehh

51.5

47 kg !!!!!!!

Cel: Czerwiec 2012
muffinek666 jest offline Zgłoś do moderatora