2012-02-08, 10:58
|
|
|
Naczelny Hipster
|
Dot.: Jakie Facebooki kosmetyczne lubicie?
A ja klikam strony firmowe jeśli je lubię, bo często tam są zdjęcia nowych kolekcji, a ja nigdy nie mam ogarnięcia na tyle, żeby wchodzić na strony i wyczekiwać kiedy będzie coś nowego, tylko mam od razu na tablicy wyświetlone 
Do tego mam sporo zespołów/artystów, dzięki temu dowiaduję się o koncertach, płytach/wystawach.
I jeszcze multum stron związanych z architekturą.
Do śmiesznych też dołączałam, ale stopniowo je opuszczam, bo burdel mi się robił, a niektóre strony zaczynały spamować (już nie pamiętam co to było, ale jakaś strona taka zupełnie normalna, a w pewnym momencie zaczeli odwalać prywatę i co tydzień wrzucali informację o jakimś obozie windsurfingowym, spoko gdyby zrobili to raz, ale jak mi się 20 raz wyświetlił ten obóz to stronę wywaliłam)
Z reguły na fanpejdżach jest to co zazwyczaj znajduje się w rubrykach typu "aktualności", więc po co mam odwiedzać 100 stron jak wszystko mam na tablicy?
|
|
|
|