Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pochwalmy się swoimi włosami-offtopowo,cz: III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-08, 15:02   #4808
AnulaPPP
Zakorzenienie

Dot.: Pochwalmy się swoimi włosami-offtopowo,cz: III

Cytat:
Napisane przez kamusia510 Pokaż wiadomość
Moja przemiana od października. Mam nadzieje że widać efekty, niestety ciągle walczę i dążę do wymarzonego celu

1-październik, kompletna masakra
2-dzisiejsze,niestety przyrost nie jest za duży
wow, super! i przyrost moim okiem całkiem spory

Cytat:
Napisane przez kamusia510 Pokaż wiadomość
Oczywiście, chociaż nie robiłam z nimi nie wiadomo czego. Przede wszystkim piję pokrzywę i myślę że ona tutaj wniosła dużo dobrego. Szampony różne, niestety niektóre z silikonami ponieważ tylko one zmywają z moich włosów oleje które nakładam. Obecnie babydream fur mama. Raz lub dwa razy w tygodniu robiłam maseczki. Ulubiona to Alterra z granatem. No i przede wszystkim jedwab CHI-mój ukochany. Ostatnio Jantar, niestety ja efektów po nie całym miesiącu nie widze (wydaje mi się że źle go nakładam ) Niestety włosy susze , myję codziennie bo bardzo się przetłuszczają jednak kiedy tylko mogę pozwalam im schnąć samodzielnie. Tyle
przepraszam że się wtrącę ale co do pogrubionego - co ma jedno do drugiego? silikony na pewno nie pomagają w zmyciu oleju (wręcz przeciwnie) - czy nie chodziło o SLS?

Cytat:
Napisane przez xRaissa Pokaż wiadomość
Mam też pytanie: Jak dbacie o włosy by były gęstsze i grubsze, moje niestety mimo że zadbane są cienkie i jest ich mało Może podzielicie się ze mną swoimi sposobami na ten 'defekt'?
Aby wyrosły nowe włosy tzreba działać albo od wewnątrz suplementami itp, albo wcierać w skórę głowy różne wcierki, szampony i inne specyfiki polecam wątek: Sposoby na przyspieszenie porostu włosów.
Albo można działać też pielęgnacją - np niektóre oleje sprawiają że włosy są bardziej mięsiste itd. Albo róże specyfiki z keratyną, tez mogą pogrubiać włosy

AnulaPPP jest offline Zgłoś do moderatora