Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Różności w lutym - szybko wymiana - zapraszm!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-08, 23:32   #8
irlandia87
Zadomowienie

Przekupka: 74 pkt / 100% pozyt.
GG do irlandia87
Dot.: Różności w lutym - szybko wymiana - zapraszm!

Cytat:
Napisane przez afa93 Pokaż wiadomość
hej. coś u mnie za
5. Missha PC w kol. 21 light beige, kupiona ok. pół roku temu, poj. wyjściowa 20 ml, zostało ok. 60 % lub więcej, na spokojne testy

6. Yves Rocher, Couleurs Nature, Base Preparatrice** (Baza rozświetlająca z wyciągiem z róży), kolor różowy, kupiona w 1 kwartale 2011 r.

7. Vipera Sweet&Wet**,
błyszczyk w kolorze nr 4 (zgaszony róż, bez drobinek, ślicznie kryje), kupiony 3-4 miesiące temu, używałam go max. 3-4 razy
dziękuję nic

Cytat:
Napisane przez Ruda_kita Pokaż wiadomość
jest szansa na wymianke?
hej, u Ciebie podoba mi się miodek Vanillia oraz krem do rąk

Cytat:
Napisane przez kkasikka Pokaż wiadomość
cos u mnie za :
5. Missha PC w kol. 21 light beige, kupiona ok. pół roku temu, poj. wyjściowa 20 ml, zostało ok. 60 % lub więcej, na spokojne testy
Cytat:
Napisane przez makeupola Pokaż wiadomość
cos u mnie za 12. E.L.F. Eyes Lips Face, Mineral Blush, róż w kolorze Pink, odsypka połowy z pełnowymiarowego produktu 3,4 g
NYX Round Lip Gloss** w kolorze Doll Pink, nie wiem czy chcę oddać
. Yves Rocher, Couleurs Nature, Base Preparatrice** (Baza rozświetlająca z wyciągiem z róży), kolor różowy, kupiona w 1 kwartale 2011 r.??
Cytat:
Napisane przez summerisgone Pokaż wiadomość
coś u mnie?
dziękuję ale nic u Was nie znalazłam

Cytat:
Napisane przez zwariowany świat makijażu Pokaż wiadomość
zajrzyj do mnie i daj znać czy mam cos szukac
odpisałam

irlandia87 jest offline Zgłoś do moderatora