2012-02-09, 05:47
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Drożdże - wątek dla pijaczek tego pysznego sposobu na piękne włosy......;)
Cytat:
Napisane przez thealee
Można się dołączyć?
Od kilku dni Was dzielnie podczytuję i zachwycona Waszymi efektami - postanowiłam sama spróbować 
Pokrzywę i skrzyp piję już nałogowo, włosy i skóra zdecydowanie są po nich na plus, teraz, dla wzmocnienia efektu - chcę jeszcze wdrożyć się w drożdże 
Dziś zrobiłam pierwsza porcję (mniej więcej pół kostki Babuni zalałam wrzątkiem). Ładnie się rozpuściły, żadnych farfocli nie było. Tylko ten smak... Okropność. Pewnie za kilka dni się przyzwyczaję, ale teraz to będzie niezła walka
Widzę, że Wy po kilka kubków dziennie pijacie - ile średnio na to drożdzy zużywacie? Opakowanie? Pół? Tzn. chodzi mi o ilosc na cały dzień 
|
Witaj 
Ja piję raz dziennie 1/4 kostki 
A ile pijesz tę pokrzywę ze skrzypem i kiedy zauważyłaś efekty? 
Ja także łączę te 2 kuracje i na razie jest cacy 
Cytat:
Napisane przez Katrinnnn
Nie wiem jak u was z tym ale u mnie z dnia na dzień smak tych drożdży wydaję się być coraz gorszy! Dziś ledwo wypiłam kubek tego, a na początku aż takich problemów z tym nie miałam 
|
Psychicznie się uprzedzasz i tyle. Bez przesady- nie są takie nie do zniesienia ;]
Cytat:
Napisane przez camillie
cześć!  postanowiłam znów "wrócić"do drożdzy....i wypiłam dwa kubki, ale dzisiaj trzeciego nie dałam rady...nie jestem wybredna, ale ewidetnie mi po nich niedobrze, mega niedobrze ;( chyba kupie drozdze w tabletkach ;((
|
Ale odruch dlatego, ze nie smakuje czy dlatego, ze coś w żołądku się dzieje nie tak? Bo jak to drugie to może nieumiejętnie zabijasz?
|
|
|