Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jakie potrzeby mężczyzny powinna zaspokajać kobieta, aby związek był szczęśliwy?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-09, 17:09   #783
dawidowskasia
Zakorzenienie

Dot.: Jakie potrzeby mężczyzny powinna zaspokajać kobieta, aby związek był szczęśliwy

Cytat:
Napisane przez JanePanzram Pokaż wiadomość
PROROCTWO

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
Napisane przez eos50 Pokaż wiadomość
Oooo! Ptaku mój! Ptaku! Cóżeś Ty jesteś winien,
cóżeś tak podłego zrobił tej Dziewczynie,
że zaraz, już, natychmiast obciąć mi Cię każe,
może nawet na jajca dodatkowo wskaże?
Prawdę powiedziałeś? Za to też się ginie!
jajców Ty już nie masz
kompleksy je zjadły
zdarzyło sie to wcześniej
nim wizażanki dopadły

http://www.sfora.biz/Polki-maja-dosc...omowymi-a31154
Polki mają dość! Już nie chcą być kurami domowymi

kobieta praca kariera pieniądze
Kobiety doganiają mężczyzn w gospodarce.
Już w 40 proc. gospodarstw Polki zarabiają więcej od swoich partnerów. 37 proc. małych przedsiębiorstw należy do pań, zaś w spółkach z o. o. co piąta jest prezesem - pisze "Dziennik Gazeta Prawna".
To jeden z najlepszych wyników w UE. W 27 państwach Wspólnoty 25 proc. właścicieli firm to kobiety.
Z danych wynika także, że płeć piękna jest lepiej wykształcona i częściej kończy studia wyższe. Po nich realizuje dalej swoje zawodowe ambicje. Jak pisze dziennik rola tzw. kury domowej odchodzi powoli do lamusa, przynajmniej w dużych miastach.
POLKI CHCĄ BYĆ INŻYNIERAMI>>
W zarządach firm pracują już 92 tys. kobiet, a 24 tys. z nich jest prezesami, dyrektorami zarządzającymi lub przewodniczącymi np. fundacji - wynika z badań Centralnego Ośrodka Informacji Gospodarczej.
Zdaniem ekspertów duża liczba firm prowadzonych przez kobiety to efekt trudności ze zrobieniem kariery w korporacjach.

Edytowane przez dawidowskasia
Czas edycji: 2012-02-09 o 17:12
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując