Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Inżynieria środowiska...czy warto??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-09, 19:49   #243
mad86
Zakorzenienie

Dot.: Inżynieria środowiska...czy warto??

Cytat:
Napisane przez carusek Pokaż wiadomość
mad86 ja przecież nie napisałam, że nas zawód to tylko matematyka, tylko jeśli komuś nie podoba się to co studiuje, to po co się męczyć?
ja sie odnioslam do tego
"z matematyki jest kiepski to raczej na studiach inżynierskich nie będzie dobry"

Dziewczyna jest dopiero na 1 semestrze. Jakby miala teraz oceniac to nie spodobalby sie jej zaden kierunek na politechnice. (zakladajac, ze rzeczywiscie jej sie nie podoba). Bo to czego teraz sie uczy tak na prawde ma sie nijak do przyszlego zawodu. Moze zostane zjechana, ale nie wiem po co klepac matme 3 semestry w sytuacji, gdy brakuje czasu na przedmioty zawodowe.

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Napisane przez speteczki Pokaż wiadomość
Oczywiście nie chce oceniać po pierwszym semestrze, najważniejsze to w ogóle przebrnąć przez matematykę. Czy może są dziewczyny z PG i moglyby coś powiedziec o matmie na innych przedmiotach na gdańskiej, bo nie wiem, czy są duże różnice. Dobrze by było, gdyby potem i tu matma polegała na stosowaniu prostych wzorów.... Byłaby jakaś nadzieja
w tym watku byly osoby z PG, moze sprobuj napisac PW