Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co ze sobą zrobić?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-09, 22:54   #27
marryme21
Zakorzenienie

Dot.: Co ze sobą zrobić?

Cytat:
Napisane przez Muertil Pokaż wiadomość
W związku z tym chcialam Was spytać o radę- jak uważacie, jak lepiej? w długich włosach, krótkich? jaki kolor?
makijaż, styl?

Mnie chyba najbardziej podobasz się w tej fryzurze: Klik
Taka zadziorna i młodzieżowa i zadziorna.Tylko niestety brak jej objętości i grzywka jest za krótka i za mocno wystrzępiona.
Widziałabym Cię w podobnej fryzurze jak Ashlee.Dobrze,żeby grzywka była minimalnie krótsza,bo taka to jest bardzo denerwująca i uciążliwa w noszeniu.

Cytat:
Napisane przez Holly85 Pokaż wiadomość
Nigdy przenigdy nie farbuj się na rudo, ja nie wiem co to za moda nastała, że się wszystkie farbują na rudo. To jest przytłaczający kolor, ostry, agresywny nie znam osoby której by dodał urody. mowa oczywiście o farbowanych, bo naturalne mają kolor dopasowany do koloru skóry, oczu itd. Jeśli się na dodatek przy ostrym kolorze zrobi fryzurę o ostrych liniach, albo mocno wystrzępi to tragedia gotowa.

Mam podobne zdanie.To jest bardzo trudny kolor,albo uwydatnia piękne rysy twarzy albo brzydotę(jak mawia mój kolega).

[1=9cfdbdf4a8633c241406c59 618b1b1f07a8603a7_62eda0f 28d492;32184825]też uważam, że na drugim zdjęciu wyglądasz najlepiej.

Ładnie jej w długich,ale te włosy musiałyby być bardziej zadbane,gęściejsze końce przede wszystkim,bo na tym zdjęciu sprawiają wrażenie smętnych ogonków.

[1=9cfdbdf4a8633c241406c59 618b1b1f07a8603a7_62eda0f 28d492;32184825]tzapuszczaj włosy, bo w krótkich Ci nie jest do twarzy, przynajmniej do ramion, a jeśli masz zniszczone, to podcinaj końcówki co jakiś czas i zastanów się co może je tak niszczyć- prostownica, farbowanie?
Może zainwestuj w dobry szampon i odżywki, jedwab do włosów ?[/QUOTE]

Jedwab to krótkotrwałe efekty,a w rezultacie wysuszenie gwarantowane.Można czasami użyć w celu zabezpieczenia końcówek przed zniszczeniem,ale długofalowo to nie polecałabym jedwabiu.
Polecam olejowanie,Jantar do wcierania w skalp,może jakieś witaminy.Postaw na jak najbardziej naturalną pielęgnację,nie wierz w żadne cuda ''profesjonalne'' za dużą kasę.Zajrzyj na pielęgnację na fryzjerskim-kopalnia wiedzy.

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Cytat:
Napisane przez marryme21 Pokaż wiadomość
Mnie chyba najbardziej podobasz się w tej fryzurze: Klik
Taka zadziorna i młodzieżowa.Tylko niestety brak jej objętości i grzywka jest za krótka i za mocno wystrzępiona.
Widziałabym Cię w podobnej fryzurze jak Ashlee.Dobrze,żeby grzywka była minimalnie krótsza,bo taka to jest bardzo denerwująca i uciążliwa w noszeniu.

Mam podobne zdanie.To jest bardzo trudny kolor,albo uwydatnia piękne rysy twarzy albo brzydotę(jak mawia mój kolega).

[1=9cfdbdf4a8633c241406c59 618b1b1f07a8603a7_62eda0f 28d492;32184825]też uważam, że na drugim zdjęciu wyglądasz najlepiej.

Ładnie jej w długich,ale te włosy musiałyby być bardziej zadbane,gęściejsze końce przede wszystkim,bo na tym zdjęciu sprawiają wrażenie smętnych ogonków.

Jedwab to krótkotrwałe efekty,a w rezultacie wysuszenie gwarantowane.Można czasami użyć w celu zabezpieczenia końcówek przed zniszczeniem,ale długofalowo to nie polecałabym jedwabiu.
Polecam olejowanie,Jantar do wcierania w skalp,może jakieś witaminy.Postaw na jak najbardziej naturalną pielęgnację,nie wierz w żadne cuda ''profesjonalne'' za dużą kasę.Zajrzyj na pielęgnację na fryzjerskim-kopalnia wiedzy.

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Sorry,nie mogę zrobić edycji.Ani załadować zdjęć.

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując