Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lista najgorszych ginekologów w Warszawie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-04-05, 22:05   #3
joannea
Zadomowienie

Re: Lista najgorszych ginekologów w Warszawie/Łódź

No proszę, a taki się sympatyczny wydawał w preasie kobiecej...

ja chciałabym ostrzec przed ginekolog-kobietą, przyjmującą na Szterlinga w Łodzi (szpital ze znaczkiem Unicefu, heh). Taka stara, gruba tleniona blondyna z platynowym koczkiem. Moja pierwsza wizyta u niej byłą ostatnią - pomijam już fakt, że trochę nabroiła medycznie (jak można przepisać leki przeciwgrzybiczne kobiecie, z ominięciem partnera???), ale była tak fatalna w zachowaniu, badaniu itp, że aż mnie skręcało. A o tym, że lekarz powinien być delikatny, nawet nie słyszała. Wszystko zaczęło się od godzinnego spóźnienia (kolejka rooosła). Później było nadrabianie czasem (ignorowanie jakichkolwiek pytań), zwracanie się do pacjenki per "Ty", wkładanie wziernika i wychodzenie z gabinetu, dodam, wziernika XL. Boże, jak ja sie fatalnie po niej czułam, i z jaką rozkosza poszłam zaraz po do swojego ukochanego ginekologa w rodzinnym mieście, który zawsze spędza co najmniej godzinę na badaniu i rozmowie, odpowiada na wszystkie pytania, i używa najmniejszego z możliwych wzierniczka, w sposób po prostu super delikatny... heh. Unikajcie szpitala na Szterlinga, tyle powiem. Nie dość, że personel popełnia błędy, to jeszcze wizyta należy do hiperupokarzających i niemiłych (przy czym nie mam problemów z gienkologami, biegam ochoczo co najmniej raz na 6 miesięcy).
joannea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując