Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze tabletki, kapsułki, witaminy poprawiajace kondycje włosów- ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-10, 22:10   #2495
Friese
Zakorzenienie

Dot.: Najlepsze tabletki, kapsułki, witaminy poprawiajace kondycje włosów- ZBIORCZY

Cytat:
Napisane przez la figa Pokaż wiadomość
rozmawialam o tym ze swoim lekarzem i powiedzial, ze w takiej dawce - 5g biotyne mozna przyjmowac tylko 3 miesiace. z reszta nie wiem czy dluzej bys 'pocisnela' bo mi po 2,5miesiaca tak niedobrze bylo to przetrzymalam, ale jak mialam biegunki to wtedy odstawilam niestety nie zapytalam sie ile ma wynosic ta optymalna przerwa pomiedzy braniem tego suplementu. u mnie miesiac minal i poki co nie biore ale to z powodow o ktorych pisalam wczesniej (ziolka).

najbardziej na porost wplywaja wlasnie te rzeczy, o ktorych napisalas. tylko w cynkiem trzeba uwazac bo z nim co za duzo to niezdrowo.

drozdze sa bardzo skuteczne - bralam i te w tabletkach i te w kostce. skutecznosc taka sama tylko latwiej jest je brac w formie tabletek bez tego babrania sie i zatykania nosa przy piciu

no i teraz jak juz wspomnialam testuje skrzyp (+bratek - ale to na tradzik). zauwazylam ze przydalby mi sie kompleks witamin B bo wyplukalam go skrzypem (przy dlugim jego piciu trzeba lykac wit.B)
Polecisz mi jakieś drożdże?

Bo przeglądam składy i tak:
Humawit Z PLUS - 526 mg drożdży
Drovit - 400 mg
Colfarm, Drozdze z pokrzywą - 450 mg
Dromin - 400 mg

i teraz nie wiem co wybrać

Jeszcze jedno:
wiecie GDZIE znajdę najwięcej suplementu: L-cysteina i L-metionina ?
http://www.witaminy-mineraly.pl/cate...taminy-a-uroda

Czytalam ze wielu osobm bardzo przyspieszaja wlosy po tym, ale dokladnie jaka nazwa preparatu?
mi po sufrinie (jeśli o to chodzi) nie zadziałało się nic super przyspieszającego.. chyba ze za mały skład.

Friese jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując